Senki nem hibáztatható amiatt, hogy több ezer ember került a hó fogságába március közepén Magyarországon - derül ki a helyzettel foglalkozó belügyminisztériumi jelentésből. A birtokunkba került dokumentum viszonylag röviden ismétli ugyanazt, amit Pintér Sándor mondogatott március 15-én és utána: mindenki vessen magára, akit bekerített a hó. Az egyik mobilcéget megdorgálják, a hatóságoknak pedig köszönik szépen a hatékony munkát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
Fityesz fényezése megtörtént.Magyarán minek indul el az ember"dolgozni-dolgát intézni"!Kenyér szállítok és a többi aki beleborult az árokba!!Köszi Sanya!Megint megmutattátok a fogatok fehérjét!Jővöre sajnos akkor is a fityesz fog nyerni.Mert az agy mosottak még mindig nem érték meg h lehet a fityisznél jobb is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@nyanya001: Sajnos addigra már nem lesz semmink, a fidesz sem akar majd kormányozni. :(
rézfánfütyülős
Bakondi aki védi a katasztrófeát Röszkén volt egyszerű határőr.
A tudása azóta sem lett több.
Csodálkozunk, hogy Gyurcsány a felelős szerintük a havazásért?
Meg persze a saját felelősségüket majd arra a három emberre testálják, akik ott fagytak meg a hó fogságában!
csa-csa
"Azt a felszólítást pedig, hogy ne induljon el, akinek nem muszáj, csütörtök késő délutánig országosan senki nem mondta."

Ez így nem igaz! Csak ebben az országban ugyanúgy hiába ugatnak időről időre teljesen feleslegesen hogy vezessenek óvatosan, szinte mindenki bacik rá! előzések, gyorshajtások indokolatlan sávváltások, nem számít a piros lámpa, csúszhat az út ahogy akar, télen nyári gumival száguldoznak, nem tudják letenni a kocsiban azt a curva mobilt, egyebek! egész egyszerűen ilyen a magyar és kész! TISZTELET A KIVÉTELNEK TERMÉSZETESEN! És most lehet anyázni!
nmaria
@csa-csa: Mint a tüzijátéknál, egész nap mondta a TV, a rádió, hogy milyen nagy vihar várható, de mentek eszeveszetten a Duna partra babakocsikkal is, én akkor sem hibáztattam a kormányt. Mit tehetett volna?- ha lefújják, akkor meg az lett volna a baj.
QQCSI
www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=81456

„A médiatörvényben rájuk rótt kötelezettségeik ellenére a Magyar Rádió, a Magyar Televízió és a Duna Televízió a március 14-én már a déli óráktól tapasztalható közlekedési katasztrófára és annak mértékére nem hívta fel megfelelő módon és időben a figyelmet. Aznap nem sugároztak rendkívüli híradásokat, nem szakították meg a műsort, nem adtak útvonalakra lebontott tájékoztatást, és nem alkalmaztak az egyéb műsorok (pl. Fábry Sándor show-műsora vagy Orbán Viktor esti szereplése) közben sem folyamatos, alul futó scrollcsíkot, vagyis mellőzték mindazokat az eszközöket, amelyeket 2011-ben ugyanezek a közmédiumok veszélyes helyzet esetére már teszteltek is. Óránkénti híradásokat csak március 15-én adtak, miután már a bajbajutottak többsége az egész éjszakát az utakon töltötte, és az éjszaka folyamán szinte egyetlen kapcsolatuk lehetett volna az autórádiókon fogható adás.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.