„Amelyik párt a szegényektől vesz el, és a gazdagoknak adja, az a párt nem baloldali” – jelentette ki Thürmer Gyula, aki szerint az MSZP politikája semmiképpen sem mondható baloldalinak. A politikus szerint Orbán Viktor miniszterelnök is elvesz a szegényektől, de a kormányfő legalább nem mondja magát baloldalinak. Bajnai Gordon volt kormányfőről szólva úgy fogalmazott, hogy az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője olyan messze van a baloldaliságtól, mint Makó Jeruzsálemtől. A Munkáspárt elnöke úgy látja, Bajnai ugyanazt a kizsákmányolást hozná el, ami jelenleg is van. „Azt kellene megérteni, hogy az elmúlt 25 évben a szegényekről húztak le újabb és újabb bőrt. Ezt lehet csinálni, addig, amíg fel nem lázadnak” – tette hozzá a kommunista politikus.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Mint ahogy a fidesz sem jobboldali! Katyvasz egy szemét itt minden...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@Horizont: A Fidesz nagyon is konzervatív szerintem, a baloldaliban egyetértünk. Tehát a mai Fidesz baloldali konzervatív.
zipper
@senkifia68: "A 2 héttel nem is tudom mire gondolsz! Ha a Pintért idézed, csak sajnálni tudlak!
Egyrészt azért, mert azt nem a köztörvényes bűnözéssel kapcsolatban, hanem a Qurcsány kormány elleni szélsőséges megnyilatkozások felszámolására mondta és abban az értelemben, hogy Gyurcsány távozása után két hét alatt lokalizálódik minden politikai feszültség!"

Ne komolytalankodj ember, még Pintér saját maga sem gondolt másra, mint a közrend közbiztonság helyreállítására, mert vajon mi köze/ráhatása van egy belügyminiszternek arra, hogy Gy.F.távozása után lokalizálódik a politikai feszültség ? Az ellenzék fejébe nem lát.

Ez nem belügyminiszter-függő.

Ne magyarázd azt, amit még maga Pintér sem így magyarázott.
dzurinda
@Horizont: OK, de van a konzervatív és a liberális. Te a Fideszre mondanád, hogy liberális? Én semmiképp sem, a konzervatívhoz közelebb vannak.

"van egy gazdasági jobb-bal tengely, ahol a jobbosok az üzleti körökhöz állnak közelebb, az adók és az állam szerepének csökkentését támogatják, nem zavarják őket az egyenlőtlenségek"

A Fidesz 2010 óta támogatta az adók és az állam szerepének csökkenését? Szerintem egyáltalán nem, ugyanis rengeteg új adót vezettek be, és a redisztribúció továbbra is magas. Ezért gazdaságilag balra sorolnám őket.
nmaria
@entero: Ha valaki baloldali, igenis a munkáspártra kellene szavaznia, nem a Bajnait éltetni.
outsider
@talánegyszer: outsider @gabrella: Akkor menj el szavazni és húzd ki mind a szavazólapon, mert az a véleményed.
Otthon maradni, nem szavazni kártékonyabb mindennél!
2013. április 5., 19:02

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.