Két ötvenes nőt vert meg egy hasonló korú férfi Rákoskeresztúron, akik aláírást gyűjtöttek a Fidesz rezsicsökkentési kampányához.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

128 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt azért nem kellene !
N írja alá, de a verésnek nincs semmi értelme !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
@entero: Biztos rossz helyre tették a táblát :)) . Majd ad neked Bajnai össze-vissza ténferegni . remélem rá szavazol !!
Nauta
@entero: Mit gondolsz,miért vettem maximális okullárét? Már leírtam.Nem ismételek.
Nauta
@entero: Elárulnád,hogy ki volt az a "két szerencsés" látogatód,mert itt mindenki kiváncsi ám rá.Én, amióta itt kommentelek,egy árva sort sem láttam soha arról ideírva,hogy valaki is járt volna a gyáradban.És te sem tettél rá konkrét megnevezést.Innen kezdve legalább is kétségesek az állításaid.Tudod entero,az ilyen virtuális igazgatósdi,gyárfőnökösdi önbemesélősdi, csak a lelkibeteg képzelgőknél tapasztalható. Miért jó az neked,hogy itt mindenki rádszáll?De most tényleg!
entero
@Nauta: Elkövettem egy hibát még az elején, voltak olyanok, akiknek elküldtem priviben a honlapunkat. Egyébként szerinted majd itt fogom, mindenki előtt megbeszélni, ki volt nálunk? Erre találták ki a privit, azt tudtad?
jancsik68
@entero: A Fidesz esetleges ujabb gyözelme egy nemzet tragédia,de ez egyben a Fidesz teljes megsemmisülését is jelenti,mert az igazi népharag ezután jön.Az pedig könyörtelen lesz,mert minden szart elsöpör.Akkor már nem lesz kimélet.Az akkori számonkérés egyes gazemberek igazi tragédiája lesz.A NÉP nem kér,de vesz ragad!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.