Két ötvenes nőt vert meg egy hasonló korú férfi Rákoskeresztúron, akik aláírást gyűjtöttek a Fidesz rezsicsökkentési kampányához.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

128 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt azért nem kellene !
N írja alá, de a verésnek nincs semmi értelme !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nauta
Hűűűűűűűűűűűű!A jövő most kezdődik igazán!! Fog ez menni kérem!Fog ám!
nyanya001
Ezt azért nem kellene !
N írja alá, de a verésnek nincs semmi értelme !
Nauta
Selmeci mocskos módon a balodalt rágalmazza meg a provokációs rezsibalhéjuk sikertelensége miatt!A jövő elkezdődött!! Még egy nehéz év az országnak és jön a felszabadulás!
P-Márta
Mindenesetre agresszív a megjelenésük, Szombathelyen pl. HÚSVÉT SZOMBATJÁN csengettek be az ismerősöm által is lakott 7 emeletes panelházba !!! - ALÁÍRÁST GYŰJTENI. Hogy nem szégyellik magukat nagy szobaton ZAVARNI az ünneplőket !!!

Ezt meg kellene tiltani !! - kényszerhelyzetet teremtenek az ott lakóknak, se köpni, se nyelni nem tudtak a váratlan meglepetősétől.
Nauta
@nyanya001: A nép indulatáért egyedül a fidesz a felelős!Minek provokálja a társadalmat?Ha nem hagyja abba,csak rosszabb lesz neki!
Nauta
@P-Márta: És a Péterfalvi fideszvezérelt "ombussmann" úr persze erről semmit nem tud!Bár ahogy elnéztem-hallgattam Kálmán Olgánál,bizony nem is csodálkozom rajta!
nyanya001
@Nauta: Ez igaz ! De én nem vagyok híve az ilyen
reagálásnak ! Nem kell aláírni, ellehet zavarni őket !
Én is elzavarom ha idejön !
JAJMÁR
Se áldozatokat, se hősöket nem kéne csinálni belőlük.
tivoli
@nyanya001: Aztán meg jól eltángálnak nyanya.
nyanya001
@tivoli: Az érdekes lenne, mert ki sem megyek
csak megnézem az ablakon keresztül, hogy ki csengetett ! :)
Nauta
@nyanya001: Én sem vágom pofán,csak megszagoltatom a két Rottweileremmel.
Csizmás Kond
Ha valaki verekedni akar akkor keressen egy maga súly-csoportjához illőt...és nőt verni az már gyalázat.
P-Márta
@nyanya001: Valaki azt mondta nekem, ne aggódjak, hogy nem engedem be őket, majd a szomszédot kikérdezik, ez a módszerük és megtudnak mindent akiről meg is akarnak tudni minden információt ! - mert ilyen a magyar ember, kibeszéli, kipletykálja a szomszédait, ha éppen úgy adódik...
zipper
Miért nem kértek tanácsot Kubatov aláírás-műgyűjtőtől ?
zipper
Gyanús ez nekem ! A két "aláírásgyűjtő nő " egy kis szexre hívta a polgárt, közben el akarták lopni az aláírását...szóval nem szép dolog megverni az aláírásgyűjtőket...megrugdosni ! Azt lehet, de megverni, ejnye, ejnye...
human
Ez szomorú, de ha az emberek idegeit tovább feszítik, lesz ez még durvább is.
Házisütis Gabika meg már megint a székházfoglalókkal példálózik (savas bácsi persze sehol).
A Tündik bündije
Tulajdonképpen savval is locsolkodhattak volna...
Pálinkafőző Rézüst
@A Tündik bündije: nem kellene felvenni ezt a szennyes kesztyűt...Bár a fidesztől kitelik, hogy egy önprovi volt! Az örök kérdés: kinek az érdeke???
A Tündik bündije
@Pálinkafőző Rézüst: Azért a bántalmazó, és a bántalmazottak életkora sok mindent elárul...

- Kez'csókom bácsika, mi a "Zorbánba szerelmetes nénik önképző csoportja" képviseletében jöttünk. Maga mennyi rezsit fizet?
- Annyit, hogy ma mán csak három felesre tellett! (Püff!)
marlin
Miért is kell ezeket "az elszemtelenedett fidesz-keresztanyukat" nőnek nevezni??
lajospapa
A nemzetközi helyzet fokozódik! Szép utat járunk még be a választásokig. A nemzeti együttműködés áldásos útja ez. Köszönjük!
nyanya001
@P-Márta: Én nem szomszédolok, de oda is mehetnek érdeklődni
legfeljebb onnan is elküldik őket !
Nauta
@P-Márta: Van ám egy olyan is,hogy a szomszédok összetartanak és nem adják ki egymást.Én például egyiket sem adnám ki,mert elhajtanám a szemét fideszeseket a melegre!
Nauta
@Pálinkafőző Rézüst: Neked ez kérdés?Ugyan ugyan.
hattorihanna
"Bejött a rezsicsökkentés a Fidesznek"... Vagy:
" Erősödik a Fidesz szavazótábora"...csak idéztem pár cikkből...
Akkor azért még vannak különvélemények,megnyugodtam...
entero
@Nauta: Amikor újra nyer a Fidesz? Erre felkészülhetsz már most nyugodtan.
Tootsy
@Nauta: Szeretnek a szomszedod lenni, olyan ritka jelenseg vagy, Kedves,! ...:o))
entero
@marlin: Na, ez jellemző rád, helyesled az erőszakot, ráadásul nők ellen, csak mert Fideszesek.. Ezentúl ne hasonlíts engem Habonyihoz, akin, már nem is csodálkoznék, ha csak propaganda fogást akartak ejteni ezzel a verekedéssel. Ki tudja, lehet, hogy tényleg ki akarták rabolni, a Repülős Gizi sem éppen fiatal bűnöző, veszélyesek ezek az öregek, kemény az a bot a kezükben!! :-))
Nauta
@entero: Már készülök.csak még van egy évecske és néhány napocska.
Nauta
@Tootsy: Hízelgő óhaj,de szerencsére szikla szilárd szomszédaim vannak, akik hasonló képen szeretnek a szomszédaim lenni.De ha lesz üresedés,igérem,hogy neked szólok elsőként.
entero
@Nauta: Ez így van, de a Fidesz újabb győzelme nem kétséges, szerencsére.
Tootsy
@Nauta: LOL, ha megis meggondolod Magad, korulottem is ugyanilyen szomszedok elnek, akkor Te is szolhatsz nekem, hiszen a joszomszedokra mindig szukseg van,...:o))) Csak akkor picit utaznod kene, de hidd el, megeri,...:o)))
sasi
@Tootsy: Mennék, ha hívnál! Na, de más: hiába vagy jó viszonyban a szomszédaiddal addig, míg politikai nézeteidről nincs szó, amint ellentétbe kerültök emiatt, nem hogy kiadnak, fel is jelentenek mindenért!!!
soljanka
@entero: Nem Habonyi, hanem Habony - Freud beidézte nálad a "Gyurcsányi" effektust :)
Az erőszakot pedig mindenki elítéli - főleg én-, de nem tudhatjuk, hogy a két nőszemély milyen vehemenciával próbálta megszerezni az úr aláírását.
Szerencsétlen embert épp olyankor zavarták meg, amikor éppen alacsony volt az ingerküszöbe...
A fitymákoszos nőszemélyek pedig nem épp a finom stílusukról ismertek :)
rumpundli
Biztos békésen, térkövekkel nyomatékosítva "kérték" az aláírást.
Vinni kell mindenkinek még valakit, és akkor (meg) győzni fognak és a kő is jobban fogy.
sport50
hallotunk már fordítva is,sőt fideszes kakaskodó öregurat is láttunk már ,meg aki arra buzdít,hogy a fiatal kenjen le az apjának néhány pofont...!
Tootsy
@sasi: Tudod, Kedves, nem muszaj, hogy mindenki ugyanannak a partvezernek a hatso felenel helyezkedjen el egy jobb pozicioert, mi akkor is jokat tudunk dumcsizni , hulyulni, ha eppen nem egy part tagjai vagyunk, mert errefele elso az EMBER, kb. egyszinten a KORNYEZETTEL, es minden csak ezutan jon... Akkor sem lett volna szabad megverni senkit sem, eleg lett volna kiszolni, hogy"Menjenek Isten hirivel tovabb, masuk nincs mar csak a becsuletunk, az viszont nem elado!" Lehet, hogy nem ertettek volna meg elsore, mit mondasz, de elhuztak volna a szomszedba,...:o)) Okollel, fegyverrel semmit nem lehet megoldani,...:o(
Tootsy
@entero: Te, a Gizi meg el??? (Ez csak vicc volt...:o)
Nauta
@soljanka: A vehemencia a Fideszes aktivistáknak,nem éppen a gyenge oldala. Röviden, tolakodóak.Ez többnyire ellenérzést is kivált sokakban és néhányuknak el is jár a keze.
Nauta
@entero: Ezt a Habony mondta?Mert ő állította,hogy a két öreg rablótámadásra készült ellene.
Nauta
@entero: Azért még ne bontsunk pezsgőt!Elég egy boríték,bele a tipp és széf, aztán jövöre meglátjuk,hogy ki bonthat pezsgőt.Ez így fer.
dr. prédikátor
Valószínű hogy az az ember igy fejezte ki nemtetszését, de ez egy üzenet is lehet a fitymáreszes bandának meg a cigus fecalicusnak!!!
bretagne
Gondolkozni kellene a történteken, addig, amíg nem történnek nagyobb balhék. Miért is kell aláírást gyűjteni, amikor már elintézték, hogy legyen??? Ismerjük az ő erőszakosságukat, addig noszogatják az embereket, amíg nem provokálják ki az ilyen tettlegességeket. Hagyják abba, az embereknek már elegük van!!!
Nauta
@sasi: Ilyen is van,sajnos nem ritka. Manapság a bizalomért sokan feljelentéssel fizetnek. Ide vezetett a Fidesz, árokásó "elmult 11éve".
Nauta
@sport50: Gondolom az egyetemi "tanár urra"céloztál. Az tényleg egy pókhálós mentalitású "elkötelezett" lehet.Jaj azoknak a fiataloknak,akik ilyen Fideszes pártkatonák tanításait kénytelenek elviselni.
marlin
@entero: Nem biztos, hogy
a szóbanforgó szemtelen, erőszakos, pofátlan "fideszkeresztanyukat" "nőnek kellene nevezni!!
Valószinű, hogy te is tudod, vagy érzed ezt, amikor a Repülős Gizihez hasonlítod a mamikat!!
Azt viszont kikérem, hogy én viselkedésemet a "tefajtád" minősítgesse!!
Az, hogy a pofátlan provokációidra hogyan reagálok az nem engem, hanem téged minősít!!
Ha érted!!
Pálinkafőző Rézüst
@dr. prédikátor: mert több néven van itt. Megoszlik a figyelme...:))))))) Olaszul meg nagyon szarul beszél az elvtárs...:)))))))))))
Nauta
@entero: Egy kissé sánta a jövőképed mert a szerencsét előre hozzárendeled.Mielőtt zongorázol,írj piszkozatot mert eléggé zavarosakat adsz itt le. /Csak jóindulatú észrevételezés./
Nauta
@Pálinkafőző Rézüst: Ö Ö Ö Ö Ö???
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Azért jobban tennéd, ha kicsit biztosabb lennél abban, amit leírsz. Nekem itt csak ez az egy nevem van, nem igazán értesz te ahhoz, hogy kideríts dolgokat helyesen. Persze nem baj, próbálkoznod lehet...
entero
@marlin: Az "énfajtám" normális esetben szóba sem állna a "tefajtáddal".
Pálinkafőző Rézüst
@entero: te csak ne legyél biztos semmiben, elvtárs...:))
entero
@Nauta: Köszönöm, de nem szorulok a jóindulatodra. Azon kívül meg ez az egy nevem van itt, Rézüst igen gyenge nyomozó:-))
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: a cikkhez írjál, inkább... a műbalhéról, mint kiderült az volt... egyszer minden kiderül...:)))) Érted??? :))
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Most mondanám az elvtársra, hogy te paraszt, de azzal megsérteném azokat, akik valóban azok, jó értelemben véve:-))
Pálinkafőző Rézüst
@entero: jájj mán, a fentebbi a az efftássnak szótt..:))
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Hol a link? Na és a másik verés, az is csak kamu?
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Korodnál fogva inkább te szolgáltad őket akkor és most is.
Pálinkafőző Rézüst
@entero: te már csak tudod...ennyi pénzért azért csak képben vagy gondolom, és számítanak rád az elvtársak..
Pálinkafőző Rézüst
@entero: na ja, csak úgy egyszer mondjál igazat...Ne figyelj oda, akkor talán sikerül: hány éves vagy?
marlin
@entero:( ma, 22:49 )
Miért hazudsz??
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Neked mániád ez az elvtársozás, mikor növöd már ki?
entero
@marlin: Na, megjött a csatlós is...:-))
Pálinkafőző Rézüst
@entero: a kérdésimre válaszolj...elvtárs..Utána tovább léphetünk.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Te már így is nagyot eshettél párszor, nagyon ne siess...
marlin
@entero: (ma, 22:47) Te szegény!
Ugye te kezdtél most is pofátlankodni??
Vagyis visszajutottunk az "alapokhoz" mocskolódsz, gyalázkodsz , jó fideszes módjára hazudozol, megsértődsz. árulkodsz, fenyegetőzöl (papírtigris), különböző kifogásokkal elmenekülsz, majd kezded előröl!!
Hát egy dolog biztos a "mamikat felháborodottságában nevelgető" férfi hozzád képest aegy "jellem"!!
marlin
@entero: Már oly sokan megkérdeztük,
hogy illene válaszolni a kérdésre, miért hazudsz??
marlin
@entero: Na!!
Látom összeszedtétek minden tudásotokat, de ez a te jellemtelenségeden nem változtat!! :))
Pálinkafőző Rézüst
@marlin: ez a kis hernyómozgású, most azt hiszi, hogy beszartál mert az összehívott pátkonferencia kiizadt egy olyan 3 szavas mondatot, mely utal az általad belakott helységre?? Minő csoda ez a fideszes elvtársi berkekben! Gondolom pezsgőt bontottak, és kitüntették egymást...:))))))
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Inkább te vágj szájon, ha kérhetném, de személyesen gyere.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod, ehhez semmi köze a pártkonferenciának, nekem gyerekjáték megtalálni és beazonosítani, ki kicsoda. Te csak azt gondolod, hogy én nem értek semmihez, a valóságban azonban nagyon is sok mindenhez.
marlin
@Pálinkafőző Rézüst: De mi lesz, ha "kikérdezem" az adatkezelőt?? Meg ha kiderül, hogy ez mennyibe került neki?? A vége úgyis az lesz, hogy "nem érte meg"!!
Pálinkafőző Rézüst
@entero: te már nyilvánosan megfenyegettél, és a marlint is!! Ami büntető jogi kategória! Tehát minket bármi atrocitás ér, az ügyvédem rögvest jelentkezni fog! :) És nem véletlenül!!! Nem megyek bele a piti utcába...:)))
entero
@marlin: Ehhez nekem nem kell segítség, már régen tudom, ki vagy, melyik párttal szimpatizálsz, ahogy te is rólam. A különbség mindössze annyi, hogy én elárultam:-))
marlin
@Pálinkafőző Rézüst: Hát ahhoz képest a "gyerekjáték" elég soká tartott, (meg sokba is került)!! :))
Pálinkafőző Rézüst
@marlin: szerinted is már bábozódik? :)) de az nem segít rajta...
@entero: na tibcsi, hány éves vagy vazze! Nem egy nehéz kérdés...
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Nahát, neked ügyvéded is van? Azt hittem, azt csak a módosabb emberek tudják finanszírozni:-)) Megfenyegettelek?? A neten keresztül, nyilvánosan? Majd megkérdezem erről Pilótát:-))
Pálinkafőző Rézüst
@entero: ne játszd a hülyét mert nem kell, az vagy...:))))
Ezek szerint nem te vagy a C...x ügyvezetője. Sem. Hát, így múlnak el a nem létező magukat valamire tartók nimbusza...
entero
@Pálinkafőző Rézüst: @marlin: Attól, hogy csak most tettem egy utalást rá neked, marlin, az azért volt, mert nyilvánosan nem akartam leírni, és továbbra sem akarom, csak ha úgy érzem, nem szálltok le rólam. Kérdezd csak meg az "adatkezelőt" nyugodtan, fogalma nem lesz, miről beszélsz. A propit nem a jobboldal működteti.
marlin
@entero: És, nekem nincs "vaj a fejemen"!! Tehát nem kell törölnöm egy regisztrációt sem!! :))
Meg "pártkötődésem" sincs, tehát "valamit" vagy rosszul tudsz, vagy kevered a valóságot!!
Már rengetegszer elmondtam, nekem értékrendem van, akkor is(!) ha te nem tudod, hogy az micsoda!!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Mondtam már, gyere el személyesen, várlak. A címet tudod.
entero
@marlin: Leginkább Bajnai az értékrended.
Pálinkafőző Rézüst
@entero: ma, 09:51 van bizony...:)))) Hogy ki, mi, miért, és hogyan, az nem tartozik senkire. De amit ide írtál, és fenyegettél az kimerít néhány jogi akármit.. Imádkozz, hogy ne törjem ki a bokámat..
marlin
@marlin: Ha megnyugtat, az itt kommentelők több mint fele évek óta tudja, hogy ki vagyok, mint ahogy én is ismerem őket!!
(Megint hülyeséget beszélsz a propeller moderátorait te szoktad fenyegetni, tőlem távol áll az ilyesmi!! A hülyeségedre meg rá tesz, hogy ők viszont nem ismernek!!)
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Már el is mondtam egy miatyánkot:-))
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Valóban, elvtárs!
Pálinkafőző Rézüst
@entero: nem mondták gyerekkorodban, hogy az utánozás majomszokás?? Vagy most értél el erre a szintre???
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Csak próbállak utánozni. Mit ne mondjak, nem könnyű ennyire visszafelé menni...
kiskutyauto
Nézzük már meg mi van az országban!!! Maga a rezsicsökkentés is ÁTVERÉS, a magyar nép hülyének nézése. (de hát saját bégetőbirkáit Orbán alappal nézi idiótának, merthogy nyilvánvalóan azok... azonban van még rajtuk kívül pár millió, bár egyre fogyatkozó, mert folyamatosan menekülő néptömeg, aki nem agyhalott fideszbirka és ők átlátnak ezen az átverésen is, ám mivel a kétharmad és az orbáni demokrácia- és jogállam rombolás miatt, Magyarországon nem érvényesülhet a lakosság legalább felének akarata, ezért marad az utcai pofon... pontosan ezért gyűjt aláírást ez a barom diktátor, mert jól tudja mindezt, ezért is hisztérikusan, kényszeresen igyekszik bizonygatni az igazát.. (aki tudja hogy igaza van nem görcsöl így... tehát ezzel is csak saját magát árulja el azok szemében, akik átlátnak rajta) Hát kérem csak azt mondhatom - magam és több millió honfitársam nevében - hogy AZT a POFONT ÉN IS ADTAM!!! Az legalább 5 millió magyar ember pofonja volt! És ha megbüntetik az illetőt, vállaljuk a következményt mi is, összedobjuk a pénzt, ahogy összedobtuk Szanyi Tibornak is hogy bemutatott, mivel az ő beintését is magunkénak éreztük (bár nem csak a Jobbiknak hanem a t. (?) házban MINDENKI másnak is tennénk), csakúgy mint ezt a két utcai pofont most...
entero
"agyhalott fideszbirka"
Gratulálok eme nagyszerű jellemzéshez, segítettek, vagy egyedül találtad ki? :-))
Nauta
Jól elvagytok fiúk? Vagy kell egy kis helyre pofozgatás? Mármint a dolgokat illetően.
bakegya
@kiskutyauto: hát igen,azért ez abacilus nem egy kiskutyaautó,mint ahogy ez a nagyrezsicsokkentő aukció is megér néhány törött végtagot!
jancsik68
HURRÁ !Entero parteigenosse visszatért az elvonókurából!!
Az ENTERO JELENTÉSE: ORVOSI SZAKKIFEJEZÉS.Jelentése a belekkel való kapcsolatot jelöl,bél- / pl.enterosár=bélsár,azaz szar!/.Találó,pláne,ha ezt a nevet te választottad!!
orsoskétharmad
Nem azokat a szerencsétlen félrevezetett hülyéket kéne jól elverni,hanem akik a mi pénzünkön gazdagodnak a parlamentben!
entero
@jancsik68: Kár, hogy személyesen te sem mernél eljönni egy gyárlátogatásra, érdekes, hogy ezt eddig még csak ketten tették meg a propiról, és még él mindkettő. Mondjuk, ha akkor is így beszélnél, nem tudom, mivel ízesíteném meg a kávédat...:-))
entero
@Nauta: Éppen tőled, aki az orráig sem lát el? :-))
tűzróka0919
@entero: Bakker !!! Mán megent veled van a baj vezér úr !! Há sose javúlsz meg ? Na indúlj oszt vegyél fel 2% -ra hitelt . Mert megérdemled ennyi kitartás után :)
marlin
@entero: (tegnap, 23:56)
És ezt már a gyerek is tudja??
entero
@tűzróka0919: Velem nincs baj, de mindenki szembe jön velem az egyirányúban:-))
tűzróka0919
@entero: Biztos rossz helyre tették a táblát :)) . Majd ad neked Bajnai össze-vissza ténferegni . remélem rá szavazol !!
Nauta
@entero: Mit gondolsz,miért vettem maximális okullárét? Már leírtam.Nem ismételek.
Nauta
@entero: Elárulnád,hogy ki volt az a "két szerencsés" látogatód,mert itt mindenki kiváncsi ám rá.Én, amióta itt kommentelek,egy árva sort sem láttam soha arról ideírva,hogy valaki is járt volna a gyáradban.És te sem tettél rá konkrét megnevezést.Innen kezdve legalább is kétségesek az állításaid.Tudod entero,az ilyen virtuális igazgatósdi,gyárfőnökösdi önbemesélősdi, csak a lelkibeteg képzelgőknél tapasztalható. Miért jó az neked,hogy itt mindenki rádszáll?De most tényleg!
entero
@Nauta: Elkövettem egy hibát még az elején, voltak olyanok, akiknek elküldtem priviben a honlapunkat. Egyébként szerinted majd itt fogom, mindenki előtt megbeszélni, ki volt nálunk? Erre találták ki a privit, azt tudtad?
jancsik68
@entero: A Fidesz esetleges ujabb gyözelme egy nemzet tragédia,de ez egyben a Fidesz teljes megsemmisülését is jelenti,mert az igazi népharag ezután jön.Az pedig könyörtelen lesz,mert minden szart elsöpör.Akkor már nem lesz kimélet.Az akkori számonkérés egyes gazemberek igazi tragédiája lesz.A NÉP nem kér,de vesz ragad!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.