Minden erejét összeszedve ellenállt a pécsi polgármester lánya, amikor egy férfi a nyílt utcán akarta brutálisan megbecsteleníteni.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Megint egy beilleszkedni vágyó, dédelgetett, bizonyára segélyre várás közben lebarnult honfitárs. Pár éve írtam egy helyen -BA-MA-, hogy gettósodás várható Pécsen. Igaz én Kertváros egyes részeire tippeltem és nem a belvárosra. Viszont jobban belegondolva, a munkanélküliség miatt vidékről a nagyvárosokba özönlő, gyökértelen ingyenélők nem a perifériára törekszenek, ott csak az életterüket alakítják ki. Mivel ezek a lények nem atomizálódott kisközösségekben, hanem kultúrájuknál fogva nagycsaládban élnek, ezért a mintaadás is felerősítve jut el hozzájuk. Futtatók, stricik, behajtók, védelmi pénz szedők adják a mintát. A magyar társadalom pedig néz ki a fejéből, hogy mi történik vele. Az olajszőke herceg pedig két hét alatt rendet rak, csak a kezdő időpontot nem tudja még megadni.
alfás
mire ez az aggodalom? csak mert egy polgi lányát támadták meg? (HA!!!,valóban támadásról van szó,mert hát... mégis csak egy fideszesről van szó). tudod zsolti,ha az integrációra állítólagosan elkülönített milliókat valóban arra költenétek, - vagy börtön bővítésre - akkor ez most nem biztos,hogy előfordul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.