A kormányfő szerint Magyarország meglepetést fog okozni idei növekedésével. Más országok jegybankjai tudtak segíteni országuk polgárain, az MNB nem, ezen változtatott most a jegybank – így kommentálta a MNB tegnap bejelentett hitelprogramját a miniszterelnök. A program visszafogottságáról Orbán annyit mondott, hogy „sokan kétségbe vonják, de tudunk késsel, villával enni”. A tavalyi kétszázalékos államháztartási hiányról szólva Orbán úgy vélekedett, hogy az is sok. Akkor jó egy költségvetés, ha nincs hiánya. Magyarország jobban teljesít, hisz sikerült szavahihetőségünket visszanyerve, komoly, fegyelmezett pénzügyi gazdálkodást folytatni, de még ez is kevés – mondta. A miniszterelnök szerint ha a kormány bízhatna abban, hogy az Európai Unió kizárólag a tények alapján dönt, akkor Magyarországnak ki kell kerülnie a túlzottdeficit-eljárás alól, de – mondta – „nem bízhatunk ebben”.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Orbán annyit mondott, hogy „sokan kétségbe vonják, de tudunk késsel, villával enni”.

Pubi; megszámolhatatlan alkalommal adtad tanújelét te is, meg a bagázsod többi tagja is annak, hogy olyan vállalhatatlan, éjjel-nappal hazudozó küszöbmajmok vagytok, mint ide Lacháza. Ezek után ne nagyon csodálkozz azon, ha okkal hiszik, hogy egy csészényi baktériumköpet is több bizalmat érdemel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@bra048: Eredetileg egy rasszista kifejezés a feketékre, de véleményem szerint rájuk minden további nélkül jobban illik, mivel arra kíván utalni, hogy egész nap csak lóbálják, és nem csinálnak semmit, mégis kényelmesen megélnek.

www.youtube.com/watch?v=Cv4xscbYC4o
bra048
A páva-táncról mit gondol a Viktor. Azzal talán bizalmat lehet építeni ?
Sede
Az EU-nak vége, ez már a végső haldokló állapot.
kecskes laszlo
Akkor tegyék népszavazásra és innentől az övé a felelősség.azután már nem kell zrinyálni neki. Magunk ura leszünk és eszünk szart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.