Az emberi erőforrások minisztere szerint fontos, hogy megmutassák a roma kultúra szép arcát, és megüzenjék minden „jó szándékú magyarnak”: a romák itt vannak, ilyenek is, ezért ne azonosítsák őket a rossz hírekkel, előítéletekkel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
"Európa és Magyarország is abban érdekelt, hogy a tagállamok roma közösségei a szülőföldjükön boldoguljanak."
Helyes! Repülőjegyet nekik Indiába. De csak oda. Ott van a szülőföldjük, vagy nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
saját himnusz,saját zászló... tehát nem magyarok.a feszület mindegyiknek ott a nyakában,de lopnak,ölnek.a tízparancsolat két pontban is tiltja.ezért még csak nem is keresztények.kvázi,magyarországi romákról beszélhetünk.de jó a politikusoknak,akik milliókkal tudnak nem elszámolni,a roma integrációra hivatkozva.
verőce21
A roma integráció 22 éve kimerül abban, hogy a politikusok és az állam a legkülönbözőbb címeken segélyeket osztogat nekik.

Senkinek sincs halvány elképzelése sem a cigányság integrálódásáról, ők sem akarnak integrálódni, a politikának is "bejön" ez a pénzosztogató állapot. :(
Bereczné Torma Valéria
Szerintem már annyi esélyt kaptak,egyszerűen nem is akarnak tenni érte,csak a kész dolgok érdeklik őket,amit mindjárt tönkre is tesznek.Mi is megdolguztunk azért amink van,nekünk kiad?
kopeba
Kivitelezhetetlen az integráció. Még a felszentelt vezetőik is úgy lopnak mint a szarka. Ez kultúrájuk része. Már amennyiben annak lehet nevezni.
human
És van hogy a felkapaszkodott roma nem hajlandó romához adni a lányát. Biztos van rá oka. Egy kormány sem mer hozzányúlni a romákhoz, mert szavazatot vesztenének. Igyekeznek nem beszélni róluk és pénzzel eltakarni a gondokat. Egy csak rontanak a helyzeten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.