Mindhárom ismert humorista "zöld vérű", azaz fradista és részt vesznek a csapatuk új mezének népszerűsítésében. A foci amúgy nemcsak őket, hanem a politikai életben komoly ellenfeleknek számító fideszes és DK-s politikust is közös nevezőre hozott.

Mint arról a Propeller beszámolt: többek között Deák Dániellel, Gréczy Zsolttal ( DK-s politikus), Menczer Tamással ( a Fidesz kommunikációs igazgatója) és Pataky Attilával mutatták be az új Fradi-mezt. A hazai, az idegenbeli és az aranyszínű mez bemutatásához a Fradi vezetősége ismert embereket kért fel.

Mi a közös Mucsi Zoltán, Bagi Iván és Aradi Tibor humoristákban? – Elképesztően egyszerű a válasz

Mucsi Zoltán színművész  Fotó: Facebook/Mucsi Zoltán 

Időközben az is kiderül, hogy a humor vonalon sem szerénykedett az FTC, hiszen az akcióba beszállt Mucsi Zoltán, Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, mellett Bagi Iván Karinthy-gyűrűs humorista, író, költő. Nem mellesleg Aradi Tibor, aki szintén Karinthy-gyűrűs humorista is posztolt.

Egy ingyen mezért mindent! A Ferencvárosi Torna Club felkérte 100 közismert szurkolóját (én lehetek a kakukktojás a „közismertből”), hogy viselje a csapat legújabb mezét egy fotó erejéig. Részemről ok! Hajrá Fradi! Küzdeni mindig, feladni soha!

- írta Aradi Tibor népszerű humormester. 

Mi a közös Mucsi Zoltán, Bagi Iván és Aradi Tibor humoristákban? – Elképesztően egyszerű a válasz

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.