Innovációban régiós központi vezető szerepkörre kell felkészíteni az országot, ez 2020-ra elérhető - hangsúlyozta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztéium stratégiai államtitkára a Világgazdaság mai innovációs konferenciáját megnyitó előadásában. Bojár Gábor, a Grafisoft alapítója is arról beszélt: az ország felemelkedése szempontjából mindennél előbbre való az oktatás fejlesztése és minősége.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Kreativitás, vagyis az alkotóerő, új ötlet, elképzelés, koncepció
3 év alatt nem volt egy épkézláb ötletük sem !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@nmaria: nem tudod nem meghalgatni mert a k___va híradóban is leadják többször .
Kikerülhetetlen . Csak akkor nem hallod ha kidobod a tv-t ,rádiót számítógépet , és bezárkózol és nem beszélsz senkivel .
Nauta
@töky: Lámcsak! Lassan rájöttél,hogy a fidesz csak hüjjékből áll?Gondolom 2010-ben rájuk szavaztál.
dömdödöm
Ezek súlyos téveszmés zavarban és üldözési mániában szenvednek .Úgy mint a
Szanyiszló polgártárs . Azért tüntették ki .Más országokkal kapcsolatokat kell ápolni és fejleszteni ,nem pedig összeesküvés elméleteket kell gyártani ellenük . Szerintem .
dömdödöm
A szocializmusban lehetett érezni ilyesfajta paranoid üldözési mániás gondolkodásmódot akkor azonban volt némi alapja is .
keresztapa
Értesülésem alapján, amit a világ feltörekedettjei,akiknek csak egy istenük van, azok már Németország kapuján dörömbölve követelik bebocsájtásukat, életmenet okán.
töky
@Nauta: nem szavaztam rájuk és ezután sem fogok rájuk szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.