Jövő vasárnap jelenti be új pártja alapítását Bokros Lajos - írja az Index. A lap szerint az eseményen rögtön megalakítják a párt ötfős elnökségét is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@dzurinda: Azt hiszem, én is pártot alakítok, és felhívom néhány barátom figyelmét is arra, hogy ők is alapítsanak pártot...:-)) Röhögnöm kell ezen az egészen. Tizenvalahány nyúlfarknyi párt egy egységes nagy párttal szemben. A Fidesz újabb győzelme egyre nyilvánvalóbb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@entero: Csak akkor, ha a program nem segít az országon. De neked kár is magyaráznom, nem értesz a gazdaság működéséhez, a Fideszt is jobboldalinak tartod, pedig nem igaz. Nem is tudtál felsorolni jobboldali intézkedéseket tőlük. Ez mindennél többet elmond.
entero
@dzurinda: Igazad van, egy közgazdász tanulóval nem állok le vitatkozni, te csak írjad, amiket a lexikonokból megtanultál.
dzurinda
@entero: Szóval nem tudsz felsorolni, ezért terelsz :)

OK, csak akkor javítsd át a profilodban a jobboldalit baloldalira. Hiszen az vagy :)
dzurinda
@entero: Amúgy nem veszed észre, hogy mennyire leégeted magadat. Ha lennének érveid, ha tudnád egyáltalán, hogy mi az a baloldali és jobboldali, akkor egyszerűen leírnád az érveidet, és elsöpörnél velük. De nem tudsz, ezért személyeskedsz, terelsz. Szóval írj érveket, vagy ismerd el, hogy kevés vagy ehhez :)
dzurinda
@entero: Egyébként félre ne érts, maradok rajongód és tisztelőd, csak nem értem, hogy miért véded sokszor a védhetetlent, tagadod a tagadhatatlant.
jotta
@entero: Nem én hanem a pártod. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.