Jövő vasárnap jelenti be új pártja alapítását Bokros Lajos - írja az Index. A lap szerint az eseményen rögtön megalakítják a párt ötfős elnökségét is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@dzurinda: Azt hiszem, én is pártot alakítok, és felhívom néhány barátom figyelmét is arra, hogy ők is alapítsanak pártot...:-)) Röhögnöm kell ezen az egészen. Tizenvalahány nyúlfarknyi párt egy egységes nagy párttal szemben. A Fidesz újabb győzelme egyre nyilvánvalóbb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
percsi
Gyerekek, kössük fel a gatyánkat, mert nagyon sok pártot kell eltartanunk! Gyűjtsünk aláírást, hogy nekünk hány pártra van szükségünk:
1./ egy, de az jól végezze a dolgát,
2./ kettő-három, hogy több szem többet lát, jobban végezzék a dolgukat, ellenzék joggal
3./ négy-öt-hat-tíz stb, legyen értelme hova költenünk a megmaradt fillérünket.
szaboria1
@percsi: Igen is több párt kell mert ami 2010 ben történ annak nem szabad újból meg ismétlődni. Nem szabad 2/3 lenni mert ezzel vissza is éltek.
dzurinda
Kíváncsi vagyok a párt programjára. Végre kialakulhat egy valódi alternatíva a jelenlegi kormánnyal szemben. Persze az újonnan alakuló párt véleményem szerint nem számíthat széles tömegek támogatására, hiszen Bokrostól mindig is távol állt a demagógia, a populizmus.
coni
Minél több ellenzéki párt lesz annál biztosabb, hogy Orbán marad..még vagy 10 évig.
percsi
@percsi: Én is a két-három pártra szavaznék. Egypárt rendszer nem vált be, így igaz. Számoljunk utána hány párt van, ezeket mind nekünk kell eltartani, s mint tudjuk, a képviselők fizetése nem 47000 Ft és a költségelszámolásuk sem közelíti meg ezt az összeget. Arról nem is beszélve, nem sokat érnek, sőt...
A szavazás eredménye alapján az első három párt maradjon a parlamentben, a többi menjen dolgozni, vagy a fizetését csökkentsék az átlaghoz, és a többi juttatásait vonják meg. Majd a következő szavazásra ismét benevezhetnek. Tudom, hogy nem ilyen egyszerű, de több száz naplopót eltartani luxus. Milliókért elüldögélnek a bársony székben, közben több százezren éheznek.
Bokros csomagból bőven elég volt!
entero
@dzurinda: Azt hiszem, én is pártot alakítok, és felhívom néhány barátom figyelmét is arra, hogy ők is alapítsanak pártot...:-)) Röhögnöm kell ezen az egészen. Tizenvalahány nyúlfarknyi párt egy egységes nagy párttal szemben. A Fidesz újabb győzelme egyre nyilvánvalóbb.
dzurinda
@entero: Szíved joga, hogy röhögj. Lehet, hogy nyer a Fidesz jövőre, ennek ellenére én a magam részéről örülök, hogy Bokros pártot alapít, talán lesz egy normális gazdasági program is az asztalon a többi párt (élen a Fidesszel) demagóg ostobaságai mellett. Neked a demagógia, a magyarkodás, az állandó ellenségképzés, az összeesküvés-elméletek kellenek, ez is a szíved joga :)
entero
@dzurinda: Egyre inkább bebizonyosodik, nem volt igazuk azoknak, akik azt mondták, Magyarország egy újabb IMF-megállapodás nélkül csak nagyon drágán, vagy sehogyan sem lesz képes finanszírozni magát a piacon.Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) az elmúlt időszakban sorozatosan egyre alacsonyabb kamatszinten értékesíti az állampapírokat, óriási érdeklődés mellett. Tegnap például háromszorosan is túljegyezték az 50 milliárd forint értékben kibocsátott, három hónapos lejáratú diszkont-kincstárjegyeket. Az átlagos hozamszint 4,44 százalék volt, a nagy kereslet és terv szerinti eladás folytán jóval alacsonyabb az egy héttel ezelőtti aukció 4,72 százalékos átlaghozamánál – és nem mellékesen a jegybanki alapkamatnál.
dzurinda
@entero: Ez hogyan jön ide? :) Egyébként a 4,72-nél alacsonyabb az IMF-hitel kamatja.
entero
@dzurinda: Sehogy, de kénytelen vagyok valahová leírni. Az igaz, hogy kisebb a kamatja, csak nem mindegy, milyen áron.
jotta
@entero: Az időjárásról is valamit!
entero
@jotta: Mi a kifogásod, te mindenhol csak a rezsicsökkentést emlegeted:-))
dzurinda
@entero: Az IMF-nek nincsenek feltételei, a hitelfelvevő országnak saját magának kell kidolgoznia egy gazdasági programot.
entero
@dzurinda: Amibe majd szépen belekötnek.
dzurinda
@entero: Csak akkor, ha a program nem segít az országon. De neked kár is magyaráznom, nem értesz a gazdaság működéséhez, a Fideszt is jobboldalinak tartod, pedig nem igaz. Nem is tudtál felsorolni jobboldali intézkedéseket tőlük. Ez mindennél többet elmond.
entero
@dzurinda: Igazad van, egy közgazdász tanulóval nem állok le vitatkozni, te csak írjad, amiket a lexikonokból megtanultál.
dzurinda
@entero: Szóval nem tudsz felsorolni, ezért terelsz :)

OK, csak akkor javítsd át a profilodban a jobboldalit baloldalira. Hiszen az vagy :)
dzurinda
@entero: Amúgy nem veszed észre, hogy mennyire leégeted magadat. Ha lennének érveid, ha tudnád egyáltalán, hogy mi az a baloldali és jobboldali, akkor egyszerűen leírnád az érveidet, és elsöpörnél velük. De nem tudsz, ezért személyeskedsz, terelsz. Szóval írj érveket, vagy ismerd el, hogy kevés vagy ehhez :)
dzurinda
@entero: Egyébként félre ne érts, maradok rajongód és tisztelőd, csak nem értem, hogy miért véded sokszor a védhetetlent, tagadod a tagadhatatlant.
jotta
@entero: Nem én hanem a pártod. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.