A 2012 januárjában mérthez képest nőtt az EU-val szembeni bizalmatlanság a magyar lakosság körében – derül ki a Századvég 2013 áprilisában készített közvélemény-kutatásából. A kutatóintézet mérései során először fordult elő, hogy többen vannak azok, akik úgy vélik, inkább hátrányos Magyarország számára az európai uniós tagság.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maria.postr.hu
Sosem volt még ennyire elege a Fideszből Magyarországnak.

Sosem volt még ennyire elege a Századvégből Magyarországnak.

Sosem volt még ennyire elege a hazudozásból Magyarországnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
Nem csodálkozom a közvélemény-kutatás eredményén. Ezt sulykolja a fidesz.
csegala
Szerintem ez fordítva is igaz, sosem volt még ennyire elege az uniónak Magyarországból. És az EU-s pénzekből nincs elege a kormánypártnak? Azt azért nagy duzzogva elfogadják.
lenhardtibolya
@joopapa: Sajnos a multiknál nem a minőség számít, ez tény, egyébként nem járok tescóba, tehát ha van ott jó áru, azt sem ismerem. A magyar árura az a garancia, hogy - mivel főként piacon vásárolok - ismerem a termelőt, és elérhetem őt legközelebb is, tehát ha bármi panaszom volna, akkor személyesen beszélhetem meg vele. Mellesleg magyar munkahelyet is jelent a magyar áru, így számomra nagyon fontos, hogy ilyet vásároljak.
zipper
@lenhardtibolya: !

A Lidlben és az Aldiban is gond nélkül orvosolják a panaszaidat ! Tapasztalat !

"Mellesleg magyar munkahelyet is jelent a magyar áru,..." - jól hangzik, csak nem igaz !

A távozó multik helyébe lépett magyar tulajdonosok nem engednek embert felvenni, még a pár hónap múlva nyugdíjba vonuló helyett sem, holott az újat be kell tanítani és az sem 2 nap !

Ennyit a nagy mesékről !
sport50
csak a kormány nevében beszéljen a századvég,mert csak azoktól kérdez mindig akikről tudják,kormánypárti!!ilyen egyszerű!!arról persze nem beszélnek,hogy mennyi adókedvezményt is adnak a külföldi vállalatoknak,a magyarral szemben!!!és miért fogadják el az uniós pénzeket???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.