A Citromfa Politikai Műhely meghívására Miskolcra, pontosabban a Miskolci Egyetemre érkezett tegnap Bajnai Gordon. A Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozata ennek megfelelően "üdvözölte" az ex-miniszterelnököt.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: nahát
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Azt írtam: "az önözős, magázós stílushoz nem illik a primitív stílus" Már szövegértelmezési problémái is vannak, asszonyom. A más vélemény miatt nem illik libsizni, szocizni, sunyinak és rókaképűnek nevezni - minden tárgyi tudás és személyes ismeretség hiányában - a volt miniszterelnököt. Nem kell úgy feltüntetnie magát, mintha úrinő lenne, mert az nem a magázáson múlik. A stílusára írtam, hogy primitív, és ezt örömmel leírom még egyszer. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
@szjupermen: Ki volna rasszista, ill. köztörvényes bűnöző?
Duett
@szjupermen: ki mondta, hogy bajnai gazember?
szjupermen
@lenhardtibolya: A jobbik politikája a rasszizmust is csatasorba állította. Tagjai közt több köztörvényes is szerepelt.
lenhardtibolya
@szjupermen: Nem értek egyet azzal, hogy a jobbik rasszista politikát folytatna, de azt végképp cáfolom, hogy több köztörvényes lenne a tagjai között. Talán az egyetlen olyan párt, amelyik tényleg tesz valamit a nemzetért, mégpedig önzetlenül. Sajnos rengeteg javaslatukat lesöprik az asztalról, még tárgysorozatba sem veszik az országgyűlésben. Ilyen volt pl. Varga Géza beadványa, amely arra vonatkozott, hogy ne lehessen a termőföldre jelzálogjogot bejegyezni (ezzel elejét lehetett volna venni a külföldiek által igencsak preferált zsebszerződéseknek, amelyeket a földmoratórium után így érvényesíthetnek). A magyar föld védelméért sajnos a kormányzó párt sem tett meg mindent, sőt! Ángyán professzor azóta is megpróbál minden lehetséges megoldást, hogy ne kerüljön idegen kézre a termőföld. Ő az egyetlen fideszes, aki ezt komolyan veszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.