A Citromfa Politikai Műhely meghívására Miskolcra, pontosabban a Miskolci Egyetemre érkezett tegnap Bajnai Gordon. A Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozata ennek megfelelően "üdvözölte" az ex-miniszterelnököt.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: nahát
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Azt írtam: "az önözős, magázós stílushoz nem illik a primitív stílus" Már szövegértelmezési problémái is vannak, asszonyom. A más vélemény miatt nem illik libsizni, szocizni, sunyinak és rókaképűnek nevezni - minden tárgyi tudás és személyes ismeretség hiányában - a volt miniszterelnököt. Nem kell úgy feltüntetnie magát, mintha úrinő lenne, mert az nem a magázáson múlik. A stílusára írtam, hogy primitív, és ezt örömmel leírom még egyszer. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lenhardtibolya
Nekem tetszik, hogy így fogadták ezt a rókaképű, sunyi figurát a jobbikos fiatalok.
silber13
@lenhardtibolya: Ami a rókaképet illeti azt a jelzőt az ön mélynövésű Vitéz Belizárja már magáénak tudhatja. Söt a sunyi rókamosoly jelzőt is. Nem teccett nyerni hangszórót.
zipper
...és miért nem a gátakon vannak ezek a jó képességű, nagyon ráérő, a nemzetért "aggódó" túliskolázott ifjú Vona-tanoncok ?
silber13
@zipper: Mán ne is haraguggy de te is tudhatnád, hogy a "nemzetéraggódás" elnevezésű munka sokkal, de sokkal kimerítőbb, Tejes ( bocs!= teljes :-))) ) embert kéván, mint holmi vizes föld lapátolása. :-))
Patrióta1
@zipper: Igazad van. A "libás" is jobban tenné, ha az alakulatával kimennének a gátakra.
lenhardtibolya
@zipper: Miért nem a gátakon van Bajnai és a többi szoci ill. ballib káder? Tölthetnék a homokzsákokat...
zipper
@lenhardtibolya: Nem a "ballib ill. szoci káder" veri a taknyát unalmában, hanem a Vona féle "iparitanulók".

Azt ugye tudod, hogy Bajnai nem tagja és nem is volt tagja az Mszp-nek ?

@silber13: Természetesen ! A "nemzetért aggódás" jól hangzik, de ebből még nem élt meg senki, hacsak nem politikusi pályán igyekezett aggódni !
amaramaistanna
Talán érdekesebb és fontosabb hír,hogy mi hangzott el Miskolcon!
amaramaistanna
@lenhardtibolya: Miért azt nem kérdezed,hogy hol van Orbán Viktor és hazug társai?Tölthetnék a homokzsákokat,így életükben először végeznének tisztességes munkát,s valóban tennének valamit Magyarországért!
amaramaistanna
@Patrióta1: Rossz a néválasztás,a te esetedben nem igaz a NOMEN EST OMEN!
silber13
@Patrióta1: Mutass jó példát. És vidd magaddal Vonáékat. Cselekedjenek végre valami hasznosat...
silber13
@lenhardtibolya: Nem akarom Önt megsérteni, de vízhordó lányokra is szükség lenne...!!
lenhardtibolya
@zipper: Bajnai mellet állást foglalni nem lesz túl elegáns, azt hiszem, mert - még ha nem is ítélték el törvényesen, mert nem lehetett bebizonyítani aljasságát, azért mindenki tudja, hogy mit művelt a libatenyésztőkkel - örökre kiírta magát a tisztességes emberek közül.
lenhardtibolya
@silber13: Vízhordókra az árvíz idején? Na erre főként az Ön ballib tettestársai képesek, akik benzint hordanak a tűzre.
Patrióta1
@silber13: Ők már mutattak példát, ugyanis nem egyszer voltak kint segíteni az árvíznél, de a libuciról ugyanez nem mondható el :))
silber13
@lenhardtibolya: Dolgozott valaha árvíznél? Kötve hiszem!!! Mert víz az van rengeteg, csak éppen ihatatlan dögök elhullott állatok ,néha még ember is úszik benne. Na ezért kell a víz, amit bármennyire is furcsa, hordani kell, mert mindenhová nem tud jármű eljutni. És kérem, kapjon a búrájához, ha engem tettestársnak nevez, akik éppen gyújtogatnak. Komolyabb embernek gondoltan önt. Belátom, tévedtem...
Patrióta1
@amaramaistanna: És ezt miből állapítottad meg?
zipper
@lenhardtibolya: "...azért mindenki tudja, hogy mit művelt a libatenyésztőkkel "

Éppen ezért nem hörögnek Bajnaira annyian, mint amennyien szeretnétek ! Ez nektek egy fájó pont, de ez van, a kapitalizmus egyik jellemzője, hogy cégek jönnek, működnek ( vagy jól, vagy rosszul ) aztán buknak ! A befektetők is !

Egyébként sem törvényesen, sem törvénytelenül nem ítélték el , pedig fogalmad lehet róla, hogy a Fidesznek - no és nektek ! - nagyobb vágya sem volt !

"Bajnai mellet állást foglalni nem lesz túl elegáns" - ezt az emberekre kell bízni, mert Vona mellett sem túl elegáns állást foglalni, ,meg a közpénzt elautózgató jobbikos Oszkár polgármester mellett sem, de ez is az emberekre van bízva.
Herodes
A felcsuti gnómot hogy üdvözlik??? Az haver!
joopapa
@lenhardtibolya: Én nem tudom, meséljen. És legyenek tények vagy adatok, ne csak vagdalkozzon! Ne ítélkezz hogy ne ítéltessenek!
lenhardtibolya
@silber13: Igaza van, ivóvízre mindenütt szükség van, és árvíz idején sem lehet a folyó vizét fogyasztani. Poénnak szántam a megjegyzésemet.
silber13
@lenhardtibolya: Lehet, annak szánta de a gyújtogató ballibes tettestársaim kifejezés durvára sikeredett...
lenhardtibolya
@zipper: Azért úszta meg a bírósági eljárás a ludasmatyi, mert jó ügyvédje lehetett, ill. a bíróság sem volt éppen elfogulatlan. Nem vették figyelembe a szerencsétlen libatenyésztők sérelmeit, tönkrement családok tragédiáit. A "papírforma" szerint csődöt jelenthetnek a cégek, amelyekből a dörzsölt vezetők korábban szépen kimentették a tőkét.
Dr.luigilongo60
@lenhardtibolya: Ibolyka!
Ez az állandó libázás már nagyon unalmas, ráadásul rendkívül ostoba gondolkodásra vall, hiszen naponta dőlnek be cégek napjainkban is és emberek kerülnek az utcára, illetve egzisztenciák omlanak össze ez miatt.
Ilyen a kapitalizmus, mármint a magyar.
lenhardtibolya
@amaramaistanna: Valóban, ők is mehetnének a gátra.
QQCSI
@lenhardtibolya: ...ezt meséld azoknak is el, akik havi 22.800,-forintot kapnak, vagy annyit se...!
"...tönkrement családok tragédiáit..."
"...dörzsölt vezetők korábban szépen kimentették a tőkét."
Ezt is!
vukkocska
"Bajnai kitéről válaszokat adott" a jobbikos molinós gusztustalan társaságnak. Hát én válaszra sem méltattam volna. Ez is bizonyítja, hogy Bajnai egy úriember.
@lenhardtibolya: (17,17) A kis önözős magázós stílushoz - amikor itt mindenki tegeződik - nem illik ez a primitív stílus. Először tessék tájékozódni, milyen ítéletet hozott a bíróság a Bajnait ért mocskolódások miatt. Hazugságot azért nem kell ismét hazugsággal tetézni.
zipper
@lenhardtibolya: Nyilván te tudod a tutit és nem a bíróság.(?) Akármekkora sérelme van valakinek, ha a panaszolt cselekmény nem bűncselekmény és polgári peres eljárásnak sincs helye, akkor "lehet tenni szívesség" ahogy a művel kínai mondja latinul.

Hallottál már a csődbűntett bűncselekményről ? Csak kérdezem...mielőtt begörcsölné attól,hogy Bajnaival nem tudtak mit kezdeni.
vukkocska
@lenhardtibolya: minimális ismeretet azért be lehetne szerezni. Bajnai soha nem volt tulajdonosa az RT-nek, hanem vezérigazgatója. A legegyszerűbb lélek is tudja, az alkalmazott nem menti ki a tőkét, legfeljebb a tulajdonos. A "ludasmatyi"-zás pedig gusztustalan és primitív.
lenhardtibolya
@vukkocska: Ön már többször is primitívnek nevezett, amiért nem tegeződöm. Az a helyzet, hogy tegeződni kizárólag a családommal és a barátaimmal szoktam, itt pedig - ahogy az nyilvánvaló - nincsenek barátaim.
lenhardtibolya
@Dr.luigilongo60: Ahogy az "Ibolykázás" is nagyon unalmas, ettől Ön nem lesz sem kedvesebb, sem bölcsebb. Lehet Bajnait védeni, tagadni az általa elkövetett dolgokat, de a tények bizony makacs dolgok. Én változatlanul azt mondom, hogy ettől az embertől jobb volna megmenteni a politikát.
lenhardtibolya
@silber13: Ön minek nevezné azt, hogy mindenből ami manapság történik Magyarországon, világra szóló cirkuszt csinálnak?
vukkocska
Azt írtam: "az önözős, magázós stílushoz nem illik a primitív stílus" Már szövegértelmezési problémái is vannak, asszonyom. A más vélemény miatt nem illik libsizni, szocizni, sunyinak és rókaképűnek nevezni - minden tárgyi tudás és személyes ismeretség hiányában - a volt miniszterelnököt. Nem kell úgy feltüntetnie magát, mintha úrinő lenne, mert az nem a magázáson múlik. A stílusára írtam, hogy primitív, és ezt örömmel leírom még egyszer. :)
QQCSI
@lenhardtibolya: "...ahogy az nyilvánvaló - nincsenek barátaim. "
Úgy tűnik, nem is lesznek, ...és ez nem a mi hibánk.
miazavalami
@lenhardtibolya: Ibolyka drága! Egyszer már eljutottunk odáig , hogy Bajnai cége utalta a pénzt , csak a beszállítók nem utalták tovább a termelőknek! Feledékeny vagy! :-((
vukkocska
@miazavalami: mindig kikéri MAGÁNAK. :)
tűzróka0919
@lenhardtibolya: Neked naccságos tésasszony halvány lövésed sincs a HAJDÚ-BÉT üggyel kapcsolatban . Vádaskodol , vagdalkozol az ostobaságod és az elfogúltságod leplezése érdekében . Szerintem húzz innen a francba a fene nagy marhaságaiddal együtt . Milyen jogon rágalmazol ócsárolsz 1 embert ? Mit tudsz te az igazságról . 1x már kérdeztem tőled, hogy hány ember lett öngyílkos a Bét csődje miatt ? és arra sem tudtad a helyes választ . Ostoba liba ÖN drága naccság .
miazavalami
@vukkocska: Ja! Érdekes amikor a fentebb említett tényeket , egy korábbi libázása alkalmával , elmondtam neki , akkor nem kérte ki! :-)))
fefe0741
@lenhardtibolya: Gondolom keveset tegeződsz...mit keresel itt?
vukkocska
@miazavalami: lankad időnként a figyelme, mert arra koncentrál, hogy milyen baromságokat írjon még össze.
miazavalami
@vukkocska: Nem tud többet az istenadta! Csak libázik. Én is kértem már tőle , hogy valami mást nem tud Bajnairól... , de nem válaszolt! :-))
nehogymá
azért jó,hogy komoly egyetemistákhoz ment.az ilyen molinosok,"vicces"gyerekek 10 éves korukban még fingottak meg bufiztek az órán ha nem volt fogalmuk az ora anyagáról.nem baj nagykoruak lettek,meg is látszik rajtuk.libáznak.egyszer csak eljutunk odáig,hogy véleményt is alkotnak ,ertelmesen
lenhardtibolya
@fefe0741: Néha magam is elgondolkodom ezen, úgyhogy jogos a kérdés.
lenhardtibolya
@tűzróka0919: Szerencsére Ön nem ostoba, hanem igazi "úriember" aki képtelen elismerni, hogy az Ön által annyira imádott Bajnai egy cégéres gazember.
fefe0741
@lenhardtibolya: azért vigyázz az izomlázzal..
lenhardtibolya
@QQCSI: Azzal egészíteném ki a hozzászólását, hogy ezen az oldalon nincsenek barátaim, a való életben természetesen vannak.
vukkocska
@lenhardtibolya: el is lehet húzni, mint a vadLIBA. :)
amaramaistanna
@lenhardtibolya: A tények,valóban makacs dolgok.Tisztességes ember,szembe mer vele nézni .A Fidesz bírósága nem talált fogást,mert nem volt mit fogni.Pusztán lejárató
kampány volt a céljuk,bízva abban,hogy hívieknek eszébe sem jut utánna nézni a tényeknek.Tájékoztatásul egy interjú részlet.Kiemelten fontosak az évszámok!

www.youtube.com/watch?v=bRgy1CEaqzE
Patrióta1
@vukkocska: Bajnai mint vadliba? Hát ez qrva jó :)))) Ezt még nem hallottam :))
miazavalami
@lenhardtibolya: Ők is citromba haraptak?
vukkocska
@Patrióta1: csupán értelmezés és felfogás kérdése.
marlin
@vukkocska: Te valóban
azt állítod, hogy a független magyar bíróság szándékosan tévedett a Bajnai bírósági ügyeinek tárgyalásán?? Tucatnyi pert nyert!!
Ezt azért nem gondoltam volna rólad, hogy meg akarod kérdőjelezni a bíróságok döntéseit, nem gondolod, és evvel az állami szervek iránti közbizalmat támadod meg!! Miért is??
tűzróka0919
@lenhardtibolya: Az a "cégéres" gazember most űl Magyarország trónján ! Cuppantom a kacsóját naccság .
marlin
@amaramaistanna: Ha megnézi a videót, el kell ismernie, hogy hazudott, azt pedig nem fogja!!
vukkocska
@marlin: ??? mit írtam? Hol írtam? Nem keversz össze valakivel? :)
marlin
@vukkocska: Bocs, mellényúltam!! @lenhardtibolya: -nak címeztem(volna)!!
Nagy elnézésedet kérem, a figyelmetlenségemért!!
Mea maxima culpa!! :))
miazavalami
@tűzróka0919: Hűű de betüzesedtél... :-))
tűzróka0919
@miazavalami: Hát , hogy az istenbe ne lennék mérges !!! Sohasem szerettem az alattomos rágalmazó embereket .
miazavalami
@tűzróka0919: ilyenkor le szokott lépni! Bedobja időnként a liba témát, aztán fújja egy darabig. Nem érdemes vele kezdeni... nekem már nem is válaszol! :-)) Ja lehet az a baja mert felhoályosítottam , hogy Bajnai cége utalt csak a beszállítók nem utalták tovább a gazdáknak...
nyanya001
@tűzróka0919: Ez a lenhardtot ne etessétek már, hiszen csak
egy fideszes troll.
tűzróka0919
@miazavalami: de akkor is dühít az ostobasága . Én sem vádaskodom orr bán szőlője miatt . Nem lett belőle ügy nincs miről beszélni . Ennyi .
nyanya001
@tűzróka0919: És ostoba a végtelenségig !
miazavalami
@tűzróka0919: orbánra nem csak a szőlő miatt lehet vádaskodni. de nem hinném , hogy ostoba lenne. Inkább túlképzett valaki aki magát sem érti! Sztem neki az első Orbán kormány alatt indult meg a szekere... most pedig fut!
vukkocska
@miazavalami: na, azért a piadesztára ne emeld fel. Buta mint a tök. Aki csak hajtogatja a magáét, és a tényeket nem képes nem hogy elfogadni, hanem megérteni, az ostoba és elvakult. Meg mazochista. Kapja itt bőven az ellenvéleményt, de nem zavarja, csak előjön a hülyeségeivel. Ő is csak egyet hajtogat, mint a pszichiátrián a beteg: bugyigumit reklamál. (ez egy régi vicc)
entero
@tűzróka0919: Márpedig sokan felemlegetik Orbán szőlőjét, akkor Bajnai libáit miért ne lehetne?
tűzróka0919
@entero: T. ig. úr . Az én környezetemben és baráti társaságomban nem szokott alaptalan vádakra épült rágalmazás elhangzani . Nem vádolunk sem jobb sem bal oldali érzelmű embereket alaptalanul . Viszont ha tolvaj gazember -legyen az bármelyik párt tagja-kapja meg a méltó büntetését . Remélem ebben egyet ért velem uram ?
lenhardtibolya
@nyanya001: Csak a pontosság kedvéért: nem vagyok fideszes, sőt egyik pártnak sem vagyok a tagja, de leginkább a Jobbikot tartom tisztességesnek, ha érdekli.
zipper
@lenhardtibolya: (www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100330-vegrehajtasok-es-

Itt a "tisztesség"...

meg itt: -"1,3 millióért tankoltak Juhász Oszkár szolgálati autójába
Gyöngyöspata jobbikos polgármestere havonta 3500 kilométert autózik a falu érdekében. A számlát az adófizetők pénzéből állja az önkormányzat, miközben az úti célok között nem kevés pártrendezvény is akad. "
(atv.hu/belfold/20121121_1_3_millioert_tankoltak_juhasz_oszkar_szolgalati_autojaba)
coni
Bajnairól sok mindent lehetne mondani, de az hogy demagóg vagy hitvány legalább olyan nevetséges állítás mint hogy gárdája van és egy görbe lábú, fél-ázsiai focista.

Bajnai szeretné visszavezetni az országot Európába, de amint az jól látszik Orbánnak sikerült annyira lezülleszteni ezt a társadalmat, lehet már a többség jobban érzi magát egy Fehér Orosz-Azeri társaságban, mert azt szintet még tudjuk tartani.
Legalább is a Századvég folyamatosan szállítja azokat, a szerintem manipulált felméréseket, amely szerint a lakosság nagyobb fele már nem lát perspektívát az Unióban.
coni
@amaramaistanna 04.14. 21:30:

Nagyon jó videó, tartok tőle, hogy a köztévén nem túl gyakran lesz látható.

Bajnai mellett éppen az a legfőbb érv, hogy a korrumpálódott ellenfelei kénytelenek százmilliókat költeni a lejáratására, nehogy hatalomra kerüljön egyszer és elszámoltassa őket.
zipper
@coni: csakhogy a lejárató ostobaságaikat és félelmeiket közpénzből fizetik !
lenhardtibolya
@zipper: Juhász Oszkár tényleg rengeteget közlekedik, és egyáltalán nem hihetetlen, hogy ebből 3500 km-t éppen Gyöngyöspata érdekében megy. Létezik ilyen polgármester is, aki valóban mindent megtesz a településért. Ismerem őt annyira, hogy nem keveri össze a pártrendezvényeket az önkormányzati feladatokkal, tehát nem fog a közpénzen egyéb célú programokra autózni. Tudom, hogy ezen az oldalon általában olyan politikusokat dicsőítenek, akik másként működnek, de Juhász Oszkár nem érdemli meg a bírálatot. Egyetlen hibája van, hogy csak egy van belőle! Sok ilyen rendes, tisztességes emberre volna szükség a politikában és az önkormányzatokban!
lenhardtibolya
@vukkocska: Önnek ennyi? Végtelenül sajnálom.
miazavalami
@vukkocska: Jóvanmánna! babás vagy! :-))
zipper
@lenhardtibolya: Nem jutott el hozzád egy lényeges infó. Mégpedig az, hogy miután kipattan a "vezess és tankolj közpénzen " c. balhé, hol voltak - hol nem voltak meg a menetlevelek !
A legutóbbi infók szerint eltűntek a terhelő adatok !
Gondolom azokat is a cigányok lopták el...
vukkocska
@zipper: jaj, dehogy, feltörték az autót.
zipper
@vukkocska: és abból mi lett, hogy állítólag rálőttek erre a Juhász Oszkár-gyerekre, de úgy tűnik, hogy igyekeztek nem eltalálni ?
vukkocska
@zipper: nem is hallottam. Szerinted el kellett volna találni? :)
zipper
@vukkocska: Ilyet azért nem mondanék, de arról olvastam, hogy eléggé vitatható körülmények között dördülhetett el az a - asszem - puska, végül nem tudom mi lett az eredmény.
vukkocska
@zipper: tényleg nem hallottam róla. Biztos jó ismerős lehetett, mert ha nem, akkor a vízcsapból is ez folyt volna.
aborisz
És milyen igaz! Akinek nem inge nem veszi magára ! Ki mint él úgy ítél!! Magyar bölcselet!!!
vukkocska
@zipper: köszi. Azt írja, keresik, "aki állítólag támadott". Azóta - ezek szerint - síri csend van róla. Lesznek itt még önverések, önrablások, mert valahogy talpon kell maradni. A részvét nagy úr.
Dr.luigilongo60
@entero: Van egy nem elhanyagolandó szempont, Qrbán egész vagyonát a hatalommal visszaélve, politikusként szerezte,Bajnainak már rég megvolt, mire politikus lett.
Ez nem vitatható, hanem tény.
entero
@Dr.luigilongo60: Attól, ha valaki nem politikusként, a hatalommal visszaélve szerezte a vagyonát, még lehet csaló gazember...
Dr.luigilongo60
@entero: Tényleg...most hogy te mondod, elképzelhetőnek tartom.:-)))
szjupermen
@entero: Mert aki csak egy picit is jártas a felszámolásban, az tudja, hogy önmagáról állít ki tudatlansági és szegénységi bizonyítványt, ha libázik. A szőlő téma pedig tény.
szjupermen
@lenhardtibolya: Már megbocsáss, de a rasszizmust tisztességesnek tartod? Vagy a köztörvényes bűnözőket? Furcsa egy izlésed van.
szjupermen
@coni: Egyszerűen be vannak szarva Bajnaitól, mert tudják, hogy nagyságrendekkel jobb náluk. Akitől fosnak, azokat folyamatos hazugsággal, karaktergyilkossággal, szóval abszolút nemtelen eszközökkel próbálják ellehetetleníteni. A gond, hogy sok baromarcu vevő rá.
szjupermen
@lenhardtibolya: Lila köd. Esetleg nem a felesége?
lenhardtibolya
@szjupermen: Ki volna rasszista, ill. köztörvényes bűnöző?
Duett
@szjupermen: ki mondta, hogy bajnai gazember?
szjupermen
@lenhardtibolya: A jobbik politikája a rasszizmust is csatasorba állította. Tagjai közt több köztörvényes is szerepelt.
lenhardtibolya
@szjupermen: Nem értek egyet azzal, hogy a jobbik rasszista politikát folytatna, de azt végképp cáfolom, hogy több köztörvényes lenne a tagjai között. Talán az egyetlen olyan párt, amelyik tényleg tesz valamit a nemzetért, mégpedig önzetlenül. Sajnos rengeteg javaslatukat lesöprik az asztalról, még tárgysorozatba sem veszik az országgyűlésben. Ilyen volt pl. Varga Géza beadványa, amely arra vonatkozott, hogy ne lehessen a termőföldre jelzálogjogot bejegyezni (ezzel elejét lehetett volna venni a külföldiek által igencsak preferált zsebszerződéseknek, amelyeket a földmoratórium után így érvényesíthetnek). A magyar föld védelméért sajnos a kormányzó párt sem tett meg mindent, sőt! Ángyán professzor azóta is megpróbál minden lehetséges megoldást, hogy ne kerüljön idegen kézre a termőföld. Ő az egyetlen fideszes, aki ezt komolyan veszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.