A KFT frontembere és Besenyő Pista bácsi életre keltője a Facebookon cáfolt a személyét érintő vádaskodásokat. Érdemes elolovasni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
egy normális ember normális reakciója.remélem lesznek még,talán segit .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Egyetértek, bal- és jobboldal tekintetében pedig ugyanezen az állásponton vagyok már régóta.
Január
@Hellcat: "Itt az idő, hogy átlássunk a szitán, és mi magyar emberek tartsunk össze végre egymással szeretetben, bölcsességben, függetlenül attól, hogy milyen etnikumok vére keveredik az ereinkben!” Valahogy így kellene viselkednie az ország 80%-ának, hogy végre kimásszunk a gödörből.
jotta
@Január: A gyűlölet sokkal jobban összetart. Amíg el nem tűnik a gyűlölet tárgya. Mert akkor egymás torkának esünk.
Január
@jotta: Szerintem pedig nem vagyunk ennyire vademberek. Itt az országban vitázni, veszekedni lehet, egymás torkának nem kell azért neki esni, de kifelé tartsunk össze!
jotta
@Január: Nem azt írtam le mit kéne, hanem hogy mi van.
dömdödöm
Jobb és ball csak azért van hogy jól össze lehessen uszítani itt mindenkit . Itt pénz nincs gyűlölet viszont mint a tenger . Úgy fogunk járni mint Olaszország a hatalomért folytatott belső szembenállás miatt előbb vagy utóbb lenullázzuk magunkat . 2014 -megadja majd erre a választ . Remélem az emberek tanultak eleget és észhez fognak térni .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.