A magyar kormány várja a negyedik alkotmánymódosítás európai bizottsági vizsgálatának befejezését, és azt követően készen áll a kérdések megvitatására - közölte Orbán Viktor miniszterelnök hétfő este Bilbaóban tartott sajtótájékoztatóján.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát ott meg milyen meccs lesz Bilbaóban?
Keresztény kereszteshadaink már Strasbourg ellen vonulnak navracsicska érsek veszprémi őrkanonok vezetésével, a fényességes vezénylő tábornok meg Bilbaóban húzza meg magát ahelyett hogy a hadak élére állna. Hogy is van ez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
sajnos ezt mondania kell,mert nem így látják sokan!!!
zipper
@JAJMÁR: Asszem félreértetted, mert úgy gondoltam, arról, hogy demokraták lennének, egyedül csak Orbán tud- mások nem...-vagy nem fogalmaztam egyértelműen, akkor bocsi.
P-Márta
Utaznak ezek mindenhová, miért is ne tennék, nem kerül az pénzükbe, a NÉP PÉNZÉT SZÓRJÁK keresztül-kasul, elvégre a 2/3 ezt is megszavazta nekik? - meg Safarov kiadatását. Milyen érdekes kiadták sok millió dollárért - azt nem tudjuk hol van ez pénz -, aztán hamar lett Azerb...-ban kereskedelmi kirendeltség, amelyet egyszemélyben Szijjártó szervez, ez is érdekes eljárás, mert maximális lehetőséget ad a korrupcióra.
Régen egy személy ilyent nem intézhetett... !!!
kukac50
Nem vette észre,hogy diktatúrát vezetett be?
Ó szegény!
mátmar
Szabad országban, szabad emberek azt teszik amit szabad. A vezér szerint ez a demokrácia. Nagyon sokunknak ez diktatúra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.