Miért kellene eltűrnünk a jobboldal egyre durvább provokációit és fenyegetőzését? Habony gyalogost ver, az MTV székházát felgyújtják, roma családokra támadnak mesterlövész-puskával, Kalasnyikovval lövöldöznek az állami ünnepen, százéves hullák földi maradványaival rohangálnak, szájkosaras rendőrkutyát rugdosnak, rendőröket vernek. Gyilkos védi a Fidesz székházát a bölcsészlányoktól, terhes anya fejéhez szorítanak rendőrök pisztolyt, kihallgatás közben verik a gyanúsítottat halálra, darabolós gyilkossághoz keres bérgyilkost fideszes politikus. Gyorslista a legemlékezetesebb, legfelkavaróbb jobbos támadásokról 2006-tól napjainkig.

Forrás: maria.postr.hu
Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Sajnos igaza van. Struccok vagyunk, vagy inkább birkák. Nincs aki összefogja az embereket, mert egyszerűbb a másikat megalázni, gyűlölni mint átlépve a sérelmeken összefogni és együtt tenni valamit.
nyanya001
Úgy tűnik - sajnos - hogy a belügyminiszter
felhígította a rendőrállományt és nagyon sok alkalmatlant
is bevettek !
www.mon.hu/pinter-3500-embert-kellett-potolni-a-rendori-allomany-teljesse-tetelehez/2112989

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.