Az elmúlt években több százmillió forintos kárt okozhatott a magyar államnak a szír Dr. Alkaysi Ghazi érdekeltségébe tartozó, diósdi székhelyű Biotech GmbH. Magyarországi Fióktelepe. A gyógyászati termékeket, gerinc implantátumokat gyártó vállalat minimálbérre - vagy azt kevéssel meghaladó havi jövedelemre - jelentette be alkalmazottait, akik számára a bankszámlára utalt nettó béreket évek óta rendszeresen több tízezer forintokkal egészítették ki, a munkáltatót terhelő járulékok megfizetése nélkül, feketén - értesült a Privát Kopó.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Így kell ezt. Nincs itthon elég adócsaló, egy jöttment szírnek adunk uniós támogatást, hadd károsítsa meg a magyar államot. Gratulálok az illetékeseknek!
tivoli
Na és a közmunkások bérének adóvonzatát ki teszi zsebre? Hát az övékét nem egésziti ki senki az már biztos. Úgyhogy nincs is miért büntetni az önkormányzatokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.