Dunaújváros, Budapest és Paks a legtisztább a feketegazdaság szempontjából, a legmagasabb a feketegazdaság aránya a viszonylag tehetős vidéki városokban, illetve különösen Bács-Kiskun megyében -...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@X-ray: Az esz es az iskolai muveltseg tokeletes hianya nem zarja ki a szenatorsagot, alamtitkarsagot doktori szinten, kepviseloseget, satobbit,... Tovabb is van, mondjam meg?...:o))
kamazuka
Jó a cikk csak vidéken rengeteg fővárosi cég foglalkoztat,s nem egynek a Nav listán is sorszámozott helye van mint kiemelt adótartozó.
Ahol ilyen anomália látható ott nem kizárt hogy a kibocsájtott számla teljesítési címe, nem egyezik a bejegyzett telephellyel.
kecskes laszlo
A parlament nincs feltüntetve, pedig az fajsúlyosabb. Süljön ki annak a szeme aki evvel foglalkozik. Egyébként ha valaki igy szeret bogarászni,talán rájött volna arra, hogy Pesten vagy környékén miért nincs annyi. Megmondom- jóval több a munkahely és a kereset,mint vidéken.
Tisztesség
Korrumpálható Ügyvédek és könyvelők nélkül nincs nagy adó csalás, a NAV-nál sok a vakrevizor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.