A február 16.-i és március 9.-i egyre növekvő létszámú devizahiteles tüntetések után újabb nagyobb devizahiteles tüntetés szervezése folyik, hogy még jobban növeljék a nyomást mind az államon, mind a bankokon. A szervezők minden eddiginél nagyobb tömeget szeretnének összehívni április 21.-én 11 órakor a Hősök Terére A Haza Nem Eladó címmel.

Feltöltő: Green Bloke
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
@Csizmás Kond: A helyzet az, hogy az egész bagázs ott ül. egyszer jobb oldalon egyszer bal oldalon. Tökmindegy, hogy kinek az égisze alatt folyik a lopás zsebtömés hazaárulás. Nincs kontroll, nincs semmi. Ha a melóbol ellop a csóri(fizetése a vezetők fizetésének kis hányada) egy csavart már ki is rúgták. Ezek meg milliárdokat lopnak szemérmetlenül és felelősségrevonás sehol.Csak kirakat intézkedések és kirakat perek megoldás nélkül. Esetleg a dolgozók fizetését is felemelhetnék a megfelelő szintre. Akkor többet lehetne lopni, de több maradna az embereknél is. Ehelyett még több munkahelyet szüntetnek meg a kirakatos közmunka szorgalmazásával. Egy ember élete tönkretéve, helyette 2-3 alkalmatlan statisztikailag foglalkoztatva, munkában köszönet nincs, épülünk rendesen lefelé. Lásd ócsai lakópark. Pofátlanul kiirták, hogy 530eFt/nm a költsége és senki nem háborodott föl ezen sem.Rohadt az egész rendszer. Most a közös pénzből építik a "barna" ország leendő fővárosát. Miért nem a saját pénzükből fejlesztik? Egyébként szerintem lassú víz partot mos alapon kikészítik a családokat. Mindenki belátására van bízva a "cél".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sonderkommando
@1951: Azért mert egyrészt megtehetik. Ne tessék már belepofázni abba, ki mihez ír.
Nem tudják, hogy miről van szó? Dehogynem, gyanítom sokak közülük ezért nincs ilyen hitele.
Csalás? Tetszett volna nagyívben kerülni egy árfolyamkockázattal terhelt hitelszerződés aláírását.
Green Bloke
Miért nincs sehol tudósítás a devizahitelesek demonstrációjáról ? >:-I

A TV Híradók nem mondtják be, pedig már két órája tart. A neten sincs fenn sehol !!!
Green Bloke
Fidesz és MSZP média közösen hallgatnak? Vajon miért? >:-))
Green Bloke
Devizahitelesek tüntettek a Hősök terén

A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete (BAÉSZ) és a Rendszerváltó Mozgalom (RVMP) szervezésében több devizahitel-károsult egyesület demonstrált vasárnap délelőtt a Hősök terén.

A tüntetők nem egyszerűen a magas törlesztőrészleteket vagy a devizaárfolyam-kockázatokat kifogásolják, hanem azt akarják elérni, hogy a bíróságok mondják semmisnek az összes devizahitel-szerződést. Érvelésük alapja, hogy a devizahitelnek mondott banki termékek mögött valójában nem is volt deviza, a bankok csupán nyerészkedésből, az átváltási árfolyamkülönbözeten keletkezett profit miatt hitették el ezt az emberekkel.

(Index)
sonderkommando
@Green Bloke: Ok, de akkor a többi, nem devizahitellel rendelkező hitelét is mondják ki semmisnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.