A kormányfő utasította a belügyminisztert, hogy az Élet menete napján ne lehessen olyan típusú politikai természetű rendezvényeket tartani, amelyek sérthetnék a felvonulók emberi méltóságát. Szájer József is ezzel büszkélkedett a szerdai EP-vitán. Adj gázt! címen nem lesz vonulás, de a sajtó értesülése szerint ugyanazok a motorosok, más elnevezéssel, más útvonalon felvonulhatnak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát ennyit ér a zorbánc szava. Lezajlott a vita Brüsszelben és máris vonulhatnak a motorosok. Kicsit átnevezik, kicsit átcsomagolják mint a "nem megszorításokat" de vonulhatnak.
Csodálkoztam is volna ha egy fasiszta rezsim csak úgy betilt egy náci felvonulást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Hát ennyit ér a zorbánc szava. Lezajlott a vita Brüsszelben és máris vonulhatnak a motorosok. Kicsit átnevezik, kicsit átcsomagolják mint a "nem megszorításokat" de vonulhatnak.
Csodálkoztam is volna ha egy fasiszta rezsim csak úgy betilt egy náci felvonulást.
nemkati
"Gyurcsány Ferenc személyesen adhatott utasítást 2006-ban a budapesti tévészékház megvédésére, részéről azonban ez politikai megnyilvánulás volt, s rendészeti szempontokból felesleges döntés – vélte Kacziba Antal, a rendőri túlkapásokat vizsgáló parlamenti bizottság ülésén. "

... vélte Kacziba Antal... Ezzel szemben

"Gyurcsány Ferenc ...
Elmondta, utasította a rendőrséget, hogy "valamennyi rendelkezésre álló eszközzel" segítse a rend helyreállítását. "

Most meg mi történt?
"Orbán Viktor miniszterelnök később arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy akadályozza meg a demonstráció megtartását. "

Aki nem veszi észre az égbe kiáltó különbséget, az vak. 0rbán nem utasítgathatja sem Pintért, sem a rendőrséget, mert erre nem szól a mandátuma. Viszont a lehetőséget, hogy mégis megtarthassák a nácik a felvonulást, mégiscsak biztosítják. És Szájer is
se@@et csinált a szájából Brüsszelben. Iszonyat sz@ros ez az egész.
mátmar
Vezérünk megint adott a szarnak egy pofont!!
abacs62
Mi várható Vasárnap? Itt a hunyó, ott a hunyó,,, szembeköpősdi. "orbánc-pintér" focimeccs, ki tud több öngólt rúgni,a szájból segget csinálni ki tud hamarabb! Hála a jó fittymások közti egyet értésnek saját magukat csinálják ki.
vigyorgó
@Dr. Felipe: Nem vagyok a híve zorbáncnak de egy demokráciában így müködnek a dolgok.Képzed mi lenne ha a zsidó felvonulást tiltanák be.Faszikám mit szólnál te ehhez mint "érintett"?
soljanka
Egy nyílt Orbán-Pintér párharcban Vitya alulmaradna. Mondjuk ez a "vonulhat-nem vonulhat" pitiáner ügy a kettőjük viszonyában, de alap lehetne.
Pintér iszonyú sokat tud a 90-es évekbeli haszonszerző akciókról nemhiába tudta magát 1998-ban és 2010-ben is belügyérré neveztetnie magát.
Kettejük közül én Pintérnek szorítok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.