A párt szerint a kémiai kasztrálást akkor kellene elrendelni, ha az elkövetőt nemi erőszak miatt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélik, és tartani kell attól, hogy újra hasonló cselekményt fog elkövetni. A Jobbik nemi vágyukat csökkentő gyógyszeres kezelésnek vetné alá az erőszakos szexuális közösülések elkövetőit, az erről szóló javaslatukat heteken belül benyújtják a parlamentnek – közölte Németh Zsolt pécsi sajtótájékoztatóján. A jobbikos képviselő lépésüket azzal magyarázta, hogy vélekedésük szerint a jelenlegi jogszabályok és büntetések nem bírnak visszatartó erővel, a szexuális bűncselekmények elkövetői pedig sok esetben visszaeső jelleggel követnek el erőszakot. Példaként utalt rá: Páva Zsolt pécsi polgármester lányának feltételezett támadója korábban már kétszer követett el nemi erőszakot, de újra megpróbálta.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Teljesen jogos. Végre egy jó ötlet.
miazavalami
@kopeba: Monnyuk akkor éveken belül megszűnne a túlszaporulat egy kisebbségen belül... Jujj ! ezért repülök... Viszlát! :-))
Patrióta1
Biztos, hogy a lakosság 90%-a a lelkek mélyén egyet is ért az ötlettel, de hogy semmi nem lesz belőle, az is biztos!
genyó kapitány
Mindjárt jön az Amnesty International vinnyogni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.