A Műjégpálya mellett körülbelül ötvenen gyűltek össze, majd csatlakoztak a devizahitelesek demonstrációjához.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
@sólyomszem: Ez borzasztó !! Döbbenetes !! Elborzasztó !!! Ha ez igaz, ezek semmivel sem különbek mint a legvéreskezübb nácik ! De biztos igaz, hiszen nem akárki mondja el mféle aljasságokat művelnek.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jMu_aqijhbg
lajospapa
@keresztapa:" Ismételni kell, mindaddig míg el nem hiszik!" /Göbbels/
Tootsy
@zipper: Draga Zipper! En is a JO MOTOROSOKRA emlekszem csak, egy nagyon jo baratom reven a 90-es evekben sokat motoroztunk, DE NEM VOLT NEVUNK, Foleg nem ilyen idiota! KIEMELEM: NEM a nemzeti erzelemmel van a bajom, mert az egy szep gondolat, de a motorozashoz a nemzeti erzuletnek vajhmi keves koze van, ennek kb, annyi az ertelme, mint a VAUL FALRAMASZO FUSZERESEK VEd- es DACSZOVETSEGE elnevezesnek...

Amikor mi motoroztunk szombatonkent, delutan, bekesen osszejove, ott mindenki a heti kis gondjairol beszlt, dicserte/szidta, de egesz heten butykolte a motorjat, es volt, aki a Megyeri Csardanal visszafordult, mert kiszamitotta, hogy pont annyi a benzinje, amivel meg haza tud erni... Amikor egy-egy motoros srac meghalt, vagy eltorte kezet-labat egy balesetben, a tobbiek elmentek a temetesere, vagy eppen segitettek elvinni ot a gipszlevetelre a korhazba... De ez hidd el, egeszen mas, mint ami akkor volt. (A rendorok konyorogtek, hogy ne menjunk be a Belvarosba a Shell kuthoz, es ne ott forduljunk meg, mert mindenki hulyet kap a zajtol,... Azert beneztunk, egypar fiu mondta, hogy azert kellett arra kanyarodnia, mert tankolnia kellett, a tobbiek meg elkisertek...)
Ja, es sosem kozlekedtunk lassan, mert a 900 Kawasaki GPZ (piros), szerette a sebesseget... En hatul ultem csak, mert jobb az ilyesmit szakertore bizni... Aki vezetett, az motoros szakedzo volt, sosem bukott...
Tootsy
Bocs: VADUL FALRAMASZO,...
De akkor nem volt meg semmilyen hatso zongeje a motorozasnak, csak ha a kipufogodnal nem stimmelt valami...:o)) Az meg csak az oromrol, az egyuttletrol szolt, nem POLITIKAROL! Az Istenert, miert kell MINDENBE, MINDENKINEK MINDENHOVA azt a rohadt politikat belekevernie?
coyote3
Fogalmazzunk egyszerűbben: Lesz@rták a zsírdisznó tiltását :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.