A Műjégpálya mellett körülbelül ötvenen gyűltek össze, majd csatlakoztak a devizahitelesek demonstrációjához.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nakimaga
Egy tüntetés,attól tüntetés,ha nem kérnek rá engedélyt !
Tootsy
Nos igen, a motorosok azok, akiknek senki nem tud parancsolni, esetleg csak elodazni az eredeti elkepzelesuk vegrehajtasat,...:o(( Persze, hogy ugyanott gyultek ossze, de mivel nem az "Adj gazt"! volt a jelszo, igy csak otvenen, kb... Ok meg jo kis balhebol hozzacsapodtak a devizahitelesek demonstraciojahoz, mert eppen az zajlott ott... Ha ott eppen akkor a "Szakallt minden Telaponak!", vagy "Le a melltartokkal!" nevezetu demonstracio (tunti?) lett volna, akkor ahhoz csapodnak hozza,...Nekik csak a balhe kell, egy eca, hogy egy jot bulizzanak, ugysem ismeri fel oket senki sem a motorosszerkojukban,... Nehogy valaki most a leolvashato rendszamot hozza fel, mert tudom, hogy egy bovdent szerelve a rendszamtablara hogyan allitjak vizszintesbe 2 mp alatt azt, mikor le akarjak razni a rendoroket,... Ugyanez a bovden nagyon jol azonnal visszaallithato, ha megis kapnak egy ellenorzest, de akkor ok mar szepen allnak, nem szaguldoznak 160-nal a kozutakon,...(A lakotelepunkon a fiatal motoros sracoknak MINDNEK ilyen kutyuje volt. A rendorok meg orjongtek...)
sólyomszem
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jMu_aqijhbg

Nézd meg, s talán megérted, hogy miért is ragaszkodnak a demonstrációhoz!
Egyoldalú sok minden ebben a világban...
zipper
Elmagyarázná, vagy lerajzolná nekem valaki, hogy mit jelent a "nemzeti érzelmű motoros" ?

- Piros-fehér-zöld benzint tankol ?
- közlek.lámpánál arra vár, hogy a három szín egyszerre jelenjen meg ?
- nemzeti érzelmek nélkül nem lehet motoros ?
- a parasztgatya V-Twint formáz ?
- esetleg főtengelyes MTZ-re hasonlít a motor hangja ?
keresztapa
"A cionista uralkodó elit propagandagépezete és oktatási rendszere az elmúlt évtizedekben eredményesen lúgozta ki elsősorban a németek, de más európai népek agyát is. A magyarokkal azonban a jelek szerint nehezebben boldogulnak. Miként annak idején az oroszoknak és korábban a Habsburgoknak, úgy a zsidó világhódítóknak is éppen a magyar nemzettel gyűlt meg a legtöbb baja. Nem hiába mantrázzák reggeltől estig, hogy „a németekkel ellentétben a magyarok nem vonták le a holokauszt tanulságait”. Márpedig, ha valamire, akkor erre roppant büszkék lehetünk. Talán mégsem vagyunk birka nép. Talán mégis él bennünk rebellis őseink szelleme. De hogy letörjék a véglegesen meggyengítettnek hitt magyarság egy részének makacs ellenállását, ezért az elkövetkező időszakban hihetetlen erővel igyekeznek majd terjeszteni a holokauszt-vallást, és erősíteni a cionista propaganda hatékonyságát, remélve, hogy csak megtörik a gerincünk, és engedelmesen elfogadjuk a zsidó világbirodalomban nekünk szánt gyarmati szerepet.
Sok magyar lelkében – talán nemzetünk turáni eredetéből fakadóan – tényleg létezik egy sajátos, nehezen körülírható, „kezelhetetlen” vonás. Amit a Habsburgok és csatlósaik „rebellis” magatartásnak, értelmetlen „kuruckodásnak” érzékletek, az pontosan ugyanaz az ellenálló erő, mely a „pesti srácokat” az orosz tankok elé kényszerítette. Ennek a „kuruckodásnak” halvány visszfénye bosszantotta fel Kertész Ákost, amikor „röfögő, moslékzabáló” magyarokról beszélt, és ugyanezt a titokzatos erőt érzékelve nevezte Gyurcsány Ferenc „kurva országnak” hazánkat, Orbán Viktor pedig „félázsiai származéknak” a magyarokat.
Gyakran mondogatják, hogy a kommunista világrend szétesése 1956-ban Budapest utcáin vette kezdetét. Szép lenne, ha ugyanitt kezdődne el az a szellemi értelemben vett ellenállás, amely elindítja az „új (cionista) világrend” szétesésének folyamatát".
Perge Ottó - Kuruc.info
profon
Nemzeti Érzelmű ??? Röhej ez az ország !
zipper
@keresztapa: "Gyakran mondogatják, hogy a kommunista világrend szétesése 1956-ban Budapest utcáin vette kezdetét. "
Hibásan mondják, ha gyakran mondják, akkor is: - 1953. Kelet-Berlin a helyes válasz !
Az 1953-as keletnémet felkelés a kommunista rendszer elleni első népfelkelés volt, ami az NDK-ban zajlott le 1953 júniusában. Június 16-án közel ezren tüntettek Berlinben a létfeltételek romlása miatt, és szabad választásokat követeltek.
keresztapa
@zipper: Az csak a figyelem felhívása volt, a rendszer hibáira, A kommunista világrend védelmére, az ország fegyveres megszállása Magyarországon történt, ezért van a hit a látványos szétesés, megakadályozásának fegyveres megszállásával vetettek időlegesen véget. De a bomlás látszólagosan, valóságban innen indult el, a fegyverekkel szembenézve.
zipper
@keresztapa: Az építőmunkások sztrájkja átterjedt az egész országra. Június 17-én több, mint 270 helyen zavargások törtek ki az NDK-ban. A 600 üzemben folytatott sztrájkokban közel 300-400 ezer ember vett részt. Kelet-Berlin mellett Magdeburg, Halle és Lipcse, valamint a Bitterfeld, Merseburg és Leuna közti iparvidék volt a sztrájkok központja. A tiltakozó tömegek szabad választásokat, a politikai foglyok szabadon bocsátását, és Németország egységének visszaállítását követelték. A megmozdulások ellen június 17-én 13 óra körül a szovjet megszálló hatalom kihirdette a szükségállapotot. Június 18-ra a helyzet normalizálódott. A megtorlás során mintegy 20 ezer személyt letartóztattak, 3 ezer főt börtönbüntetésre ítéltek. Közel 200 tüntető életét vesztette, 21 személyt pedig a statáriális bíróság ítélt halálra és kivégeztetett.

Ebben olvashatod a fegyveres megszállást is !
Hasonlítsd össze '56-tal !
kamazuka
A forradalom, eső esetén,a nagytermben lesz megtartva!
keresztapa
@zipper: Igazad van de a nép felkelés, nem csapott át fegyveres forradalommá, Magyarországon viszont fegyverek hangjával adtak nyomatékot nemtetszésüknek.
Nauta
@zipper: Nem,nem,dehogy! nem kedves zippetr! A nemzeti érzelmű motoros egy olyan mosott agyú motoros, akinek "szíjjat lehet hasítani a hátából,ha az nemzeti színű" Az idézet orbántól van! ő a magyarokra /mindre/ jelentette ki ezt!
Nauta
@Tootsy: Nem! Az már baloldali renitencia! A fidess szerint!
lajospapa
@keresztapa: Kedves keresztapa! Örülök, hogy ilyen szép idézetet hoztál Perge Ottótól, bizonyítván, hogy önálló gondolatod nincs. A mozgalomnak éppen ilyen gondolattalanokra van szüksége!
keresztapa
@lajospapa: Nehéz a vakot az út túloldalára, átsegíteni ha az folyton földhöz veri magát.Ez eléggé önálló megállapítás? ha a mozgalom ideológiát palántál, a gondolkozást gátolja a
mozgalom, ha mozgalomba szerveződött az egyén.
keresztapa
@lajospapa: Nehéz a vak embert átsegíteni az út túloldalára, ha az folyton földhöz veri magát. Ez elég önálló gondolat?

,
Green Bloke
Én mindenesetre örülök neki, hogy a devizahitelesek mellé álltak. Remélem ettől még nem leszek náci hírtelen! :-)
zipper
@keresztapa: Az NDK-ból egy pillanatra sem vonultak ki a szovjetek, nem úgy mint nálunk, tehát az NDK-ban a kemény, határozott fellépés miatt fegyverekhez sem juthattak, azonban nálunk a felső vezetés, a katonai vezetés is elbizonytalanodott, az NDK-ban jóval ütőképesebb szovjet sereg állomásozott, Nyugat.-Berlin miatt, tehát nem azonos volt a kezdő lökésbeli felállás.

@Nauta: valahogy nekem nem szimpatikusak ezek a túl-hangsúlyos nemzetieskedések...
Tootsy
@keresztapa: Talan valahol le kene mar fektetni tutira: Mi sohasem voltunk KOMMUNISTAK, vagy KOMMUNISTA ALLAM!... Az Kina, meg Korea, meg a SZU volt,... A mi vezeto partunk az MSZMP (Magyar Szocialista Munkaspart) volt, es mi a Kadar rendszer alatt a SZOCIALIZMUST epitettuk... Szerintem... (Volt persze MKP is, a Magyar Kommunista Part, de az MSZMP volt a vezer...)
Tootsy
@zipper: Van olyan jo, mint a KDNP-s erzelmu... Ha ismernek belulrol is egy motoros lelkivilagat, a devizasok sikitva zavartak volna el maguk mellol oket,...Van, amikor jobb, ha egy tisztesseges ugyet tisztesseges, meggyozodeses emberek tamogatnak, akiknek van hiteluk, sulyuk... A Nemzetierzelmu Motorosoknak csak a motorjaik sulya van, ugy kb, 200 kilo+...Es imadjak a balhet, ahonnet fel perc alatt lehet elhuzni, lehuzott sisakkal, tok eszrevetlenul, anonym,...:o((
Tootsy
@keresztapa: De ha az aszegeny vak EZEN az oldalon lakik, a kis uttoro meg mar 18-adszor akarja atvezetni az uttesten, akkor miert ne dobna le magat a foldre? Miert kene nekem ezerrel kovetnem azt az ideologiat, ami nem tetszik nekem, de marhara "ra akarnak vezetni?" Miert is kene szeretnem orbanviktort?
lajospapa
@keresztapa: @keresztapa:Biztos ami biztos ezért kétszer is elküldted? Lehet hogy vak vagyok, de azért Te sem vagy király,mert azt hiszed ,hogy a vakok közt a félszemű a király, mert az a szemed ami úgy gondolod, hogy meg van az csak színes üveg, amit más festett.Légy vele boldog!
keresztapa
@Tootsy: teljes igazságod van csak a homokszem a rendszerbe kerülve, törölték a munkás szót, és így lett az ország kifosztásához szabad az út. Lettek szegény gazdagok. A balhét meg az ország hódítok csinálják. Izraelben január 22-én országgyűlési választásokat tartottak. Egy belső átvilágítás során hét újonnan megválasztott képviselőről derült ki, hogy van más állampolgársága. Nekik arról még az eskütétel előtt le kellett mondaniuk, a Knesszet ugyanis tiltja a többes állampolgárságot. A fene nagy demokráciában ezt lehet. Mert náluk Nemzetbiztonsági kockázatnak van minősítve, nálunk lehet ajvelkolva, rasszistázni, fasisztázni, hisz megvásárolt országnak a gazda diktál.
keresztapa
@lajospapa: A vakság a szemet nélkülözi, Látás teljes hiánya, az a lényeg! Ha egyszer nem felfogható, akkor ismételni kell, mind addig amíg az értelem nem diadalmaskodik!
keresztapa
@Tootsy: Nos a lényeg az, hogy minden párt ideológia rabja , amit nem szabad követni ezek szenvednek látás zavarban, nem az ember a fő szereplő, hanem az ideológia, az ideológia meg a pénz összefonódásából adódik az egyeduralom, Az egyeduralom meg a tisztánlátást tereli el , ami a vakságot állandósítja, rögeszmévé válva. Az ideológiai érzelmük, túl nő az értelmükön, ami a vesztüket okozza. Egyetlen pártvezért sem kell szeretni, mert azok csak saját magukat szeretik, a hatalmukat amivel diktálhatnak a köznépnek.
zipper
@Tootsy: "...Ha ismernek belulrol is egy motoros lelkivilagat, a devizasok sikitva zavartak volna el maguk mellol oket,..." - nem általánosítanék, olyan negyedszázada motorozom, voltak vad időszakaim nekem is, melyek elsősorban a motorozási stílus és az öltözet vadságában jelentek meg, sportmotor, aztán csopper ( a sportmotorral legalább 130-cal kellett menned, hogy ne terheld a csuklóidat,ekkora sebesség meg kissé elemelt az ülésből és tehermentesítette a csuklókat ) "gumiégetős és egykerekezős korszakaim nem voltak, talán ezért is nem törtem össze magam, aztán jött a csopper, méregdrága cucossal, mert az úgy menő, ha csörög-zörög rajtad a szegecs és lánc, a v-twinnek meg olyan a hangja ,mint a kombájnmotor - besülés előtt. Jól lehetett menőzni, főleg, mikor csapatban ment a magamutogatás. Aztán meguntam. Ropognak a térdeim, időnként bebicsaklanak, volt, hogy már január végén gubbasztottunk a motoron. A legutolsó kordura rucim megmaradt emlékbe, a gatya már rám se jön, a dzseki még jó.

Mindezt a merengést csak azért engedtem el, hogy nagyjából ismerem a motoros életérzést, de a mi volt kis csapatunk hála istennek nem volt annyira bohóc és főleg nem politikai okokból menőztünk.
varirmag
@sólyomszem: Ez borzasztó !! Döbbenetes !! Elborzasztó !!! Ha ez igaz, ezek semmivel sem különbek mint a legvéreskezübb nácik ! De biztos igaz, hiszen nem akárki mondja el mféle aljasságokat művelnek.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jMu_aqijhbg
lajospapa
@keresztapa:" Ismételni kell, mindaddig míg el nem hiszik!" /Göbbels/
Tootsy
@zipper: Draga Zipper! En is a JO MOTOROSOKRA emlekszem csak, egy nagyon jo baratom reven a 90-es evekben sokat motoroztunk, DE NEM VOLT NEVUNK, Foleg nem ilyen idiota! KIEMELEM: NEM a nemzeti erzelemmel van a bajom, mert az egy szep gondolat, de a motorozashoz a nemzeti erzuletnek vajhmi keves koze van, ennek kb, annyi az ertelme, mint a VAUL FALRAMASZO FUSZERESEK VEd- es DACSZOVETSEGE elnevezesnek...

Amikor mi motoroztunk szombatonkent, delutan, bekesen osszejove, ott mindenki a heti kis gondjairol beszlt, dicserte/szidta, de egesz heten butykolte a motorjat, es volt, aki a Megyeri Csardanal visszafordult, mert kiszamitotta, hogy pont annyi a benzinje, amivel meg haza tud erni... Amikor egy-egy motoros srac meghalt, vagy eltorte kezet-labat egy balesetben, a tobbiek elmentek a temetesere, vagy eppen segitettek elvinni ot a gipszlevetelre a korhazba... De ez hidd el, egeszen mas, mint ami akkor volt. (A rendorok konyorogtek, hogy ne menjunk be a Belvarosba a Shell kuthoz, es ne ott forduljunk meg, mert mindenki hulyet kap a zajtol,... Azert beneztunk, egypar fiu mondta, hogy azert kellett arra kanyarodnia, mert tankolnia kellett, a tobbiek meg elkisertek...)
Ja, es sosem kozlekedtunk lassan, mert a 900 Kawasaki GPZ (piros), szerette a sebesseget... En hatul ultem csak, mert jobb az ilyesmit szakertore bizni... Aki vezetett, az motoros szakedzo volt, sosem bukott...
Tootsy
Bocs: VADUL FALRAMASZO,...
De akkor nem volt meg semmilyen hatso zongeje a motorozasnak, csak ha a kipufogodnal nem stimmelt valami...:o)) Az meg csak az oromrol, az egyuttletrol szolt, nem POLITIKAROL! Az Istenert, miert kell MINDENBE, MINDENKINEK MINDENHOVA azt a rohadt politikat belekevernie?
coyote3
Fogalmazzunk egyszerűbben: Lesz@rták a zsírdisznó tiltását :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.