A Fidesz szerint elsősorban azokat terheli politikai felelősség a Portik–Laborc-ügyben, akiknek kormányzása alatt Laborc Sándor titkosszolgálati vezető lehetett, vagyis a szocialista pártot, miniszterelnökként pedig Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
"Laborc "komplett hülyének nézte" a testületet" - néha Laborc is eltalálja az öt számot...
Dr.luigilongo60
Hát Kedves Gulyás Gergely,Laborc semmi mást nem tett, mint amit Önök az egész országgal.

Visszanyalintott az ominózus fagyi.
leszúrt rittberger
Na, gondoltam, hogy Bajnai is előkerül, mint főbűnös :)
Dr. Felipe
Laborc legalább elvégezte a KGB akadémiát ezek a tökkelütött fideSS nyaloncok meg az érettségijüket is úgy vették a piacon, jó hogy hülyének nézte őket.
A titkosszolgálat és a hírszerzés mindenhol a világon úgy működik hogy beépül az alvilágba hogy információkhoz jusson de ha egy párt önös érdekből politikai haszonszerzés céljából nyilvánosságra hozza a szerzett információkat akkor a továbbiakban már nem beszélhetünk titkosszolgálatról. A fideSS tehát feláldozza még a titkosszolgálatot is hogy hatalmát megtartsa. Ennyi.
zipper
@Dr. Felipe: Pintér se véletlen vacsorázott együtt Dietmar Clodóval...csak később nem ismerte...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.