Karácsony Gergely pénteken lemondásra szólította fel Lázár Jánost, mert az ellenzéki képviselő szerint "a trafiküggyel" kapcsolatban a napnál is világosabb, hogy egy újabb korrupciós botrány robbant ki. "A leghatározottabban visszautasítom azokat az alaptalan vádakat, amelyeket Karácsony Gergely személyemmel kapcsolatban megfogalmazott, bár nem ért váratlanul" - írta az MTI-hez eljuttatott reagálásában Lázár János. A politikus közleményében emlékeztetett, hogy a magyar kormány korábban széles körben egyeztetett az Európai Unióval, és ezen konzultációk eredményeként jött létre a szabályozás. "Úgy látszik, hogy a most kritikákat megfogalmazóknak az sem elég jó, amit az Európai Bizottság megvizsgált és rendben lévőnek talált" - vélekedett. Lázár János szerint kettős mércét alkalmaznak azok, akik hosszú éveken keresztül nem emelték fel szavukat a multinacionális cégek nyolcszázalékos haszna ellen, de sajnálják a magyar kis- és középvállalkozásoktól a tíz százalékot. "Ezzel a magyar...

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szepwilly
Lajcsi ne hazudjal ilyen Europaban nincs,csak a fideSS-s barmok talaltak ki a csokosoknak!
zipper
...hogyhogy Bajnai még nem került szóba ? Gyengélkednek a "forradalmárok" ?
dr lóherre
Látod már 10% haszonról beszél, ha ez a pályázat ellőtt már tudtam volna én is pályáztam volna. Talán a nyertes haverok szóltak, hogy hé lajcsi emeljétek már meg a haszonkulcsot.
Felháborító !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.