Bajnai Gordon cáfolta a Fidesz szóvivőjének azt az állítását, hogy egy nyilatkozatában a devizahiteles családokat tette volna felelőssé helyzetükért, és arra szólította fel Hoppál Pétert, mutassa be a kijelentését bizonyító felvételt vagy mondjon le. A Fidesz szóvivője csütörtöki pécsi sajtótájékoztatóján jelentette ki, hogy a volt miniszterelnök egy friss információ szerint országjárásának szerdai helyszínén arról beszélt, hogy a devizaadósság csapdájába esett családok felelőtlenek, csak maguknak köszönhetik a problémájukat. Bajnai Gordon közölte: ha Hoppál Péter néhány napon belül nem tudja bemutatni az említett tartalmú nyilatkozatot, akkor szóvivőként előtte elveszítette a hitelességét, és arra kéri, nyújtsa be lemondását, mert nem hisz abban, hogy a magyar polgárok olyan embereket szeretnének szóvivőnek, akik nyilvánvalóan hazugságokat akarnak más szájába adni.

Forrás: pecsiujsag.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@Január: A hazugságoknak a fidesz nem fog véget vetni , mert Bajnai ellen csak ezzel tudnak küzdeni. Az emberek megjegyzik a hazugságokat , a helyreigazítást már kevésbé amit később tesznek. Így befolyásolják azokat a nem is keveseket !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
@Pálinkafőző Rézüst: Már három ha jól számolom, Selmeczi egymaga nem tudott elég hülyeséget összehordani :(
zipper
@Január: "Itt az idő" vállveregetés helyett pofán-veregetni őket !
QQCSI
@Pálinkafőző Rézüst
Kumin Ferenc, a kormány nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkára
Ez a fazon minek számít? Szóvivő vagy nem vivő szó?
zipper
@QQCSI: Úgy tűnik, csak a szavak helyes kiejtéséért felelős...gondolom havi másfél milláért .
miazavalami
@leszúrt rittberger: Pedig igyekezett a Gabika.:-)
Pálinkafőző Rézüst
@QQCSI: szerintem már maguk sincsenek tisztában, hogy hányan is vannak, és ki kicsoda, vagy inkább micsoda. Kezd a kézivezérlés összegabalyodni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.