Miközben a Magyar Szocialista Párt vezetői nem győzik hangoztatni, hogy az ellenzéki pártok összefogására van szükség a Fidesz legyőzéséhez, a VIII. kerületben kiszállnak az együttműködéséből és külön indulnak. Ez eddig is benne volt a levegőben, annyira, hogy össze is gyűjtötték és le is adták a jelöltjeik indulásához az szükséges aláírásokat. De most hivatalos közleményben jelentették be, hogy a tárgyalások nem vezettek eredményre a kerületet irányító Pikó Andrással. És külön képviselőjelöltjeik lesznek, mivel nem tudtak megegyezni arról, hogy hány hely jár a szocialistáknak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A DK-MSZP-Párbeszéd közösen ráindítanak Pikóra a VIII.ker-ben.
Nem tudom hanyadik népszerű, budapesti, jól működő ellenzéki polgármesterre indítanak ellenjelölteket a maffia leváltása érdekében! Ja? Vagy ezzel éppen a Fidesz szekerét tolják?!!!
Undorító, kétszínű hazug szövetség ez...
KisTehen
helyes ... ez így demokratikus ... hülye magyar hívő
KisTehen
az emberek válasszanak, ne a pártok b+
Béla333
Pikó biztos befutó lehetne, ha ez a szemét, kétszínű szövetség nem indulna rá. Itt a VIII ker.ben az MSZP, de ezek ugye egy csapat a DK-val és a Párbeszéddel.
Baranyi Krisztina ellen ugyancsak ráindulnak Ferencvárosban.
Az előválasztás győztes Kutyásokra a DK indít rá a Hegyvidéki körzetben.
Ellenben a szerintem közutálatnak örvendő, a maffiával összejátszó Zuglói polgármestert meg nem engedték még előválasztásra sem, mert biztosak lehettek benne, hogy elbukná azt.
Ezek hárman azt hazudják, hogy a maffia ellen indulnak, dolgoznak, de a valóság az, hogy pontosan a maffia érdekei szerint mozognak a térfélen.
Remélem a szavazók átlátnak a szitán és a szavazatukkal megbüntetik ezeket a kétszínű, aljas árulókat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.