Vígh László, a kiemelt sportlétesítményekért felelős kormánybiztos a DIGI Sport reggeli műsorában nyilatkozott a pontos részletekről. Kezdődik a Puskás Stadion Projekt 110-130 milliárd forintért cserébe. Most akkor van pénz vagy nincs pénz? Vagy a van nem mindegy, hova...

Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Mert stadiont építeni normális beruházások helyett jó buli... valakiknek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Mert stadiont építeni normális beruházások helyett jó buli... valakiknek...
kkalman
Legalább látja majd a hálás utókor, hogy sok más mellett, miért éltek szarul az őseik.
kiskutyauto
Itt mifelénk mimagyarok európakeresztényleszvagynemlesz vidékén tisztelthölgyeimésuraimkedvesbarátaim... kérem szépen... noshát noshát... ugyebár ugyebár... természetesen... stadionokat és templomot építeni csodálatos nagy dolog, mindennél fontosabb... hisz egy nemzet egy társadalom felemelkedésének zálogai. Elengedhetetlen, felsőbb szférák dolgai ezek a közjóért... amit nem mindenki érthet... hogy ezalatt pár ezren, vagy esetleg százezren megdöglenek a nyomor miatt??? Hogy félmillió gyermek éhezik az országban... jaj hát apróságokon, részletkérdéseken itt nem szabad fennakadni és rágódni... uggyan kérem, aprócska járulékos veszteség... a lényeg a nemes cél, megújulunk és sikert sikerre halmozunk... ez a lényeg kérem... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán!
gabrella
Kenyér helyett stadion!!! Ez a jelszó.
Nauta
orbántól éhen dögölhet az ország!A hobbija fontos csak neki!
hallgatag
...és mi lesz a stadionokból 2014 után ??? legelö ???
Oda hajtják ki a barmokat legelni ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.