Az euró 300 fölött, készpénz nélküli bankot próbáltak kirabolni, csúcson az adósság és a munkanélküliség. A hét mégis az egyre csak duzzadó trafikbotrányról szólt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
"A hét mégis az egyre csak duzzadó trafikbotrányról szólt. "
Na de kérem ezeket mind egy szálig önök gerjesztik...szóval minden arról szól, hogy miket írnak.
Dr. Felipe
Én már akkor tudtam mikor "megalkották" a trafik törvényt hogy ebből is fideSS mutyi fog kialakulni mint korábban a földtörvényből.
SLAakku
@Csizmás Kond: Volt itt azért másról is szó.

...ismét 302 forint fölött volt az euró, ismét mélyben a kamat, egy elütés megrogyasztotta a forintot, soha nem látott számú magyar van állás nélkül és csak ötszázzal több embernek van munkája, csúcson az államadósság, pofont kapott az állam az agyonreklámozott eurókötvénnyel. Ráadásul megpróbáltak kirabolni egy készpénz nélküli bankot.

...Rogán Antal nem érti a felháborodást, szerinte épp az volt a cél, amit elértek – egyébként történetesen az ő szomszédja és annak üzlettársa is a nyertesek között van –, az állami dohánycég azzal a meghökkentő érvvel védekezik, hogy nyertek egyszerű emberek is,(!!!)...

... Az Államadósság Kezelő Központ adatai szerint ugyanis összegében sosem látott csúcsra, 21 692,4 milliárd forintra nőtt az adósság az idei első negyedév végére...!!!

...a decembertől február végéig eladott 1,45 milliárd euró állampapír majdnem egyharmadát visszaváltották a múlt hónapban a befektetők...!!!

...Jó volt látni azt is, hogy csodájára jártak az online pénztárgépnek – elkészült ugyanis az első olyan kassza, amit be lehet majd kötni a NAV-hoz... Igaz az unió több országában müködnek ilyen gépek -magyar delegáció is utazott tanulmányozni ezeket a rendszereket- de nálunk egy fidesz baráti cég (amely több milliós támogatásokat kapott a közelmultban) kapta a fejlesztés lehetőségét az helyett, hogy egyszerüen vettünk volna ilyen pénztárgépeket a szaküzletben. Persze igy könnyebb lesz manipulálni az adatokat természetesen csak NAV oldalról.

..szóval minden arról szól, hogy mik történnek!
Csizmás Kond
@SLAakku: Arról, hogy mik történnek és azt miként adják elő.
Volna itt baj anélkül is, hogy azt gerjesszék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.