Szeretnéd, ha téged is meglátogatna a miniszterelnök? Szavazz a poszt végén! Spontán látogatásairól híres Orbán Viktor. Láttuk már őt hajléktalanszálló ajtaján kopogtatni, gyerekotthon ajtaja előtt állni autópályán erdélyi párt furgonjába gyűjteni, 20 gyerekes milliárdos gazdálkodónál tiszteletét tenni, hogy csak a legemlékezetesebb spontán látogatásait idézzem. Spontán látogatásai alatt a kormányfő sose tér be az ellenzékkel szimpatizáló polgárokhoz, és van egy gyanúm, hogy őhozzá se toppanhatna be váratlanul senki. Nem toppan be csalódott, kiábrándult, megtört, netán haragos, öklét rázó emberekhez. Sose küldi el őt senki az anyjába, senki nem akar a képébe mászni. Pedig hát ezek a találkozások annyira spontánok, amennyire csak egy kormányfő és egy egyszerű polgár találkozása a közterületen, vagy éppen egy magánlakásban spontán aktus lehet. De tényleg. Senki nem statiszta, senkivel nincs semmi előre lebeszélve. Legutóbb például Lukács Ernőhöz toppant be váratlanul a magyar...

Forrás: maria.postr.hu
Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Szeretnéd, ha téged is meglátogatna a miniszterelnök?
- Igen.
-Nem.
Olyan válaszlehetőség miért nincs, hogy "csak akkor, ha el akar köszönni, mert belátható időn belül nem jön vissza Grazból." Esküszöm, még túrós batyut is adnék neki, meg kispárnát a fara alá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
trampli
Én spec. örülnék!
Ez a Graz, pedig pedig már unásig erőltetett seggfejség!
coyote3
Hú én élvezném!!! Főleg ha kamera is lenne és élőben nyomnánk. :)
maria.postr.hu
@A Tündik bündije: Nem lehet utólag beleírni, ki kellene cserélni egy új kérdőívre :(

Majd legközelebb kreatívabb leszek :)
Dr plágium
NEM! A végén még megszólnának a szomszédok, hogy ilyen rossz társaságba keveredtem :))
De vajon miért nem valamelyik cigánysoron látogatta meg a tíz gyerekes vasazásból, bodzádásból élő nagycsaládot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.