A Fidesz szóvivője arra szólította fel Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, ne demonstráljon Baján. Kímélje meg a várost "az erőszakos, hisztis demonstrációitól", és ne keltsen békétlenséget, széthúzást Baján! - mondta Zsigó Róbert szóvivő, a Bács-Kiskun megyei város polgármestere budapesti sajtótájékoztatóján azzal kapcsolatban, hogy kedd este az Együtt-PM Szövetség demonstrációt tart Baján, az Eötvös József Főiskola épülete előtt, ahol beszédet mond Bajnai Gordon, a szövetség vezetője, majd ezt követően lakossági fórumot tart. Zsigó Róbert a történteket felidézve azt mondta: a fórumra korábban az Eötvös József Főiskola nagyelőadóját foglalták le Bajnai Gordonnak, ám a főiskola úgy döntött, hogy sem most, sem a jövőben nem kíván helyt adni pártpolitikai rendezvényeknek, így az intézmény vezetése visszavonta az engedélyt. Bajnai Gordonék most antidemokráciáról beszélnek, hétfőn pedig "telefonon zaklatták" a bajaiakat, és demonstrációra hívták őket - mondta a kormánypárti politikus, úgy...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A CÖF se demonstráljon főleg közpénzből !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zipper
...amikor a fidesznyik összekeveri a polgármesterséget a helytartósággal...!
Dr. Felipe
Hát csak ennyire telik fideSS es toprongyok. Ezért kár egyszerre 5 szóvivőt alkalmazni vagy talán a New-Yorki zsidók is kifogytak már az ötletekből?
coni
Értesítse valaki ezt a Zsigót, hogy (még!!!) nincs egypárt rendszer Magyarországon.

Különösen az volt ázsiai módszer, hogy miután előre le volt foglalva a főiskola díszterme és az emberek megkapták a meghívást, utolsó percben rakták ki őket a főiskoláról, mert korábban még nem tudták, hogy nem szabad politikai rendezvényt tartani egy kisvárosban a főiskolán, ahol nem sok egyéb lehetőség van, utolsó percben főleg nem.
tivoli
@nehogymá: Akkor Orbán se menjen csútra szurkolni!!!
nehogymá
@tivoli: ámen.de az se baj,ha otthon marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.