Se egy békemenet, se egy nagygyűlés. Se kormányfő, se államfő, se kormánytag nem mondott a fővárosban beszédet. A párt szóvivője is csak a pártszékház biztos védelmébe húzódva mert sajtótájékoztatót tartani. Pedig 2003-ban még háromnapos polgári majálist tartott a Fidesz, kihívóan, büszkén, dacolva az egy évvel korábbi vereséggel. Azt mondták, hagyományt akarnak a háromnapos majálissal teremteni. A 2003-as polgári majális első napján Pokorni Zoltán beszédet mondott, Varga Mihály és Fónagy János fórumra várta az érdeklődőket. Másnap Deutsch Tamás mondott beszédet, Martonyi János, Surján László és Bába Iván pedig fórumot tartott. A rendezvényeken Orbán Viktor és családja is jelen volt. Május 3-án Schmitt Pál mondott anyák napi köszöntőt.

Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Mondtam már, náluk sem munka, sem munkásember, mit ünnepeljenek?
Majd 31-én szentmise, azt' csókolom.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Akkor neked is szarul telhetett az ünnep...:)
JAJMÁR
@Csizmás Kond: nagyrészt kerti munkával telt, de én szeretek dolgozni :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Ebben is különbözünk...:)...én jobban szeretek ünnepelni...:)
bakegya
Felcsut-alcsuti akadémikusunk világrajöttének 50.évfelforgatásának születésnapját imával kell ünnepelni!-ezt üzente és elhúzott a jobb éghajlatra az ő felszentelt családjával.
silber13
De hát, ha nem tuggyák a szónak az igazándi jelentísit, akkor mi a fenének szakaggyanak meg az ünneplésbűl kifolyólagosan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.