Júniustól összesen ötmilliárd forintra pályázhatnak azok a fiatalok, akik vállalkozást akarnak indítani - közölte a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Selmeczi Gabriella kifejtette: 18 és 35 év közöttiek pályázhatnak, akik fejenként három- és hatmillió forint közötti vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek vállalkozásuk elindításához. A pályázatokat június 3-tól lehet beadni az Új Széchenyi Terv keretében. A szóvivő felidézte a fiatalok foglalkoztatását segítő intézkedéssorozat eddigi állomásait, így a munkahelyvédelmi akciót és az első munkahelygarancia-programot. Ezekkel és a mostani pályázati lehetőséggel összesen mintegy 220 ezer fiatal pályakezdését, boldogulását tudja támogatni a kormányoldal - mondta. Úgy fogalmazott, hogy szemben "a Gyurcsány-Bajnai-szövetséggel", amely "vagy üres ígéretekkel próbálja szédíteni a fiatalokat, vagy pedig erőszakos politikai akciókra próbálja őket felhasználni", a Fidesz érdemi segítséget nyújt a fiataloknak.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Júniustól összesen ötmilliárd forintra pályázhatnak azok a fiatalok, akik vállalkozást akarnak indítani..."pályázni azt lehet...mint a trafiknál :)
Pálinkafőző Rézüst
@scandináv: azért lesz néhány nyertes az idelátogatók kötött is! Borítékoljam??
scandináv
@Pálinkafőző Rézüst: Biztos lesz:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.