Eddig ismeretlen okból lesodródott a 42-es számú főútról és az úttest melletti búzaföldön landolt egy BMW csütörtök hajnalban 5 óra körül Mezőpeterd közelében. Az autóban hárman ültek, ketten beszorultak a roncsba, őket a berettyóújfalui tűzoltók szabadították ki. A balesetben két nő és egy férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították őket. A műszaki mentés ideje alatt félpályás útzár volt a 42-esen.

Forrás: tuzoltosag.info
Feltöltő: csabicsekk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Ismeretlen ok... Így hívják mostanában a gyorshajtást?
csabicsekk
X-ray: lehet, hogy igazad van és emiatt landolt az autó a szántóföldön. Mi, tűzoltók (akik a hírt közzétettük) viszont nem tudjuk azt megmondani, hogy valóban gyorsan hajtott-e, ha igen, mennyivel ment gyorsabban a megengedettnél, illetve mekkora szerepe volt az esetleges gyorshajtásnak a baleset bekövetkezésében.
Ezeket megállapítani a rendőrség feladata, amint pontosan meg tudják határozni a baleset okát, frissíteni fogjuk a hírt. ;)
Mi viszont nem találgatunk, inkább azt írjuk "EGYELŐRE ismeretlen okból"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.