Borzalmas bűnnel gyanúsítanak egy Pest megyei házaspárt. A "szülők" szexuálisan kizsákmányolták 12, 11 és 10 éves gyermekeiket, akikkel csótányokat és emberi ürüléket is megetettek. Nevelésük alatt álló, 12. életévüket be nem töltött gyermekek ellen erőszakkal elkövetett szemérem elleni erőszakkal és egyéb bűncselekményekkel gyanúsítják őket.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Sötét verembe az ilyen emberszabásúakat!
gabrella
Ezeknek és ehhez hasonló embereknek NEM SZABAD ÉLNI!!! A veteményből is kiirtjuk a gazt,hogy a többi ne váljék olyanná vagy ne a gaz irtsa ki a veteményt.
A halálbüntetés eltörlésével sajnos az emberiség tönkretétele indult el.
honeykiss
Ezeket még állatoknak sem nevezném...tárgyalás,minek...jól megkínozni őket és bítóra velük...milyen joga lehet az ilyen véglénynek, részemről semmi még a beszívott levegőt sem érdemlik...
trampli
@honeykiss: ... állatoknak ne is, kikérhető ugyanis a nevükben!!!
gabrella
Eltakarják az arcát ennek a némbernek a tv-ben pedig úgy kéne mutogatni ezt a szörnyet is mint amit a tengerben találtak.
Milyen jogai vannak ennek?
human
Még azt sem lehet rájuk mondani, hogy állatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.