Az uniós csatlakozás utáni években megnőtt mind a munkavállalási, mind a tanulási célú migráció, ennek ellenére korántsem beszélhetünk új magyar exodusról, hiába sugallja ezt a közbeszéd és a média - áll a Tárki jelentésében. A kivándorlás a régiós átlag alatt van, a munkavállalási célú migráció legkedveltebb célpontjai a rendszerváltás óta Ausztria és Németország.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Akkor meg mit kapalodznak 10 korommel vityaek azert, hogy a fiatalok ne menjenek Nyugatra semmilyen celbol: se tanulni, se dolgozni, se vegleg azert, hogy vegre megbecsult polgar modjara elhessenek valahol...? Es mintha UK lett volna a legtobb magyar celpontja, nem annyira Nemetorszag, Ausztria,... (nehany elozo cikk adatai alapjan), Akkor most ki hazudik megint, csokolom?
Tootsy
Azert arra is kivancsi vagyok, hogy hogy kezelte a korabelii sajto (es politika) a 200 ezer ember kitantorgasat a mult szazad elejen Amerikaba, Ausztraliaba,... Lehet, hogy nagyon tanulsagos lenne parhuzamokat vonni, es kovetkezteteseket is levonni, hiszen a tortenelem ismetli onmagat, akkor is uvoltott a nacionalizmus, rasszizmus, akkor is egy mely recesszioban vergodott az orszag,... Csak azt ne mondjatok valaszul:... "de akkor jott a masodik vilaghaboru, es utana az ujjaepites", mert tokon bokom magam!...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.