A jelentésben megfogalmazott ajánlások nem európai uniós hatáskörökre vonatkoznak - mutatott rá az államtitkár. Mint mondta, "a kommunista pártból indult", jelenleg zöldpárti EP-képviselő "úgy gondolja, vissza kellene csinálni mindent, ami az elmúlt három évben Magyarországon történt egy demokratikusan megválasztott parlament és kormány által". Győri Enikő kijelentette: a magyar kormány részletesen, adatokkal és tényekkel alátámasztva meg fog cáfolni a jelentéstervezetben szereplő "minden egyes ténybeli tévedést és ferdítést".

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
36 oldal állítólag tudja valaki hol lehet ezt elolvasni ?
dömdödöm
Rui Tavares (born 29 July 1972 in Lisbon) is a Portuguese politician and Member of the European Parliament. He was elected in 2009 for the Left Bloc. In June 2011, Tavares became an independent within the The Greens–European Free Alliance group
Lehet hogy nem volt véletlen a balettintézet portugál tulajdonostól való visszaszerzése ?
Érdekes .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.