A füttyögős-kereplős polgári körös idők legmélyét idézi egy különös angolsággal írt levél, amit egy szegedi professzor intézett az Európai Parlament magyar szocialista képviselőihez. Herczog Edit a fenyegető utalásokkal tűzdelt levél miatt magyarázatot kért, de nem a levélírótól.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Mit ne mondjak, tetszik! A levél egyes részei pedig kifejezetten!
laszlobihari
A professzor úr még magyarul sem tud helyesen, miért várnánk el tőle, hogy angolul tudjon, egyébként szerintem egy-két biztosíték kikapcsolt az agyában, jobb lenne ha csak szakterületével foglalkozna, ott maradandót alkothat! Igaz ez is maradandó, kár hogy rajta röhög a fél világ (a másik felét pedig nem érdekli)!
zipper
"Szellemi honvédelem !" Hm...sok normális meg hátulgombolós, hosszú ujjú "zakóban" ágyhoz szíjazva tengeti békés napjait - zárt osztályokon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.