Az egri Molnár-család látszólag minden polgári erénnyel rendelkezik, melyet az első Orbán-kormány kijelölt: megvan a három szoba, három gyerek, négy kerék. A második Orbán-kormány ennek ellenére fél éven belül először a megélhetésüket, majd az újrakezdés esélyét vette el. Esettanulmány egy lokálpatrióta család padlóztatásáról. "Molnárné Lukács Andrea vagyok Eger város polgára. Ez az én történetem" – így kezdődött annak a 40 éves, háromgyermekes anyukának a levele, akinek a családját a kormány egy éven belül most másodszor készteti újratervezésre. A szerencsejáték szervezéséről szóló törvény módosítása tavaly ősszel egyik napról a másikra küldte padlóra a játékgépek szervizelésével és hiteleztetésével foglalkozó családi vállalkozásukat. Majd amikor kikecmeregtek a cégük romjai alól, és kitalálták, hogy trafikot nyitnak, szakértő bevonásával készített profi pályázataikat is elutasította az állami pályázatkezelő. Csupán véletlen, de mind a szerencsejáték-törvény, mind pedig a...

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@trampli: Te miből élsz? :D Felvilágosítalak: igen, nagyjából jól emlékszel, a munka szellemi, vagy fizikai tevékenység, el is lehet fáradni benne Én nem nevezem munkának a ma igen divatos "jövedelemszerzést"!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@trampli: 13:06 -ra : Ez a fejedelmi többes, valami csodálatos! Szánnivaló terméke a Teremtőnek...
silber13
@bundi: 13:21-re : A " Durci" (az r betű cseréjével elő szokik fordulni Trampli kies életében, esetleg megjelenik Gránitként! Igaz? Netpók? Mert Pilótának csapnivaló lennél!
bundi
@silber13: bocs, de ezt nem igazán értem.
verőce21
Őszintén sajnálom ezt a családot! Valóban tehetséges, rátermett emberek.
Talán ha csak 2-3 trafikra pályáznak, sikeresebbek lettek volna. :)

(Ez egy tipikus, nagyot akart a szarka történet, ordított, hogy ők akarnak maffia módszereket alkalmazni a kilenc pályázattal, figyelmen kívül hagyva, hogy más ember is van a világon.) :)
bundi
@verőce21: esteleg több helyre pályáztak, hogy talán egy pár bejön, ha már megfelelnek a követelményeknek, de az élet (és a jelek szerint a párt )más eredményt hozott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.