"Én a nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktatúrát. " ...a miniszterelnök gyakorlatilag elfogadja a diktatúrát, mint hatalomgyakorlási módszert. A kétharmados parlamenti szavazótábort a kezében tartva, miért tesz meg a miniszterelnök szinte mindent a hatalom megtartásáért. Legyenek azok akár az államosítási lépések éppen úgy, mint a választási törvények rugalmas, és folyamatos alakítgatása. A diktatúra ugyanis elsősorban hatalmat jelent. Hatalmat egy olyan szervezet kezében, melynek vezetője akár korlátlannak érezheti a saját hatalmát.

Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
...érdemei elismerése mellett, és egészségi állapotára hivatkozva kiszálljon a hatalmi harcból. Azonban aligha valószínű, hogy esetleg Selmeczi Gabriella ilyen irányú bejelentéssel állna elő. Annak fényében ugyanis, hogy Matolcsy György legutóbb is a 2020-ig tartó hatalmukról tudósított, sokkal valószínűbb egy másfajta magyarázat.

Első körön természetesen a baloldalt téve felelőssé, hogy kihozta az elszólást a miniszterelnökből. Utána jöhet a korlátok nélkül való média gazsága, amiért ne hallgatja agyon azt, amit Orbán Viktor mondott. Elvégre, mint azt már Schmitt Pál bukása kapcsán is megtudhattuk Kövér Lászlótól, az újságíró tehet arról, ha a politikai vezetők bármelyike hibát követ el. Ahogy az már demokráciában lenni szokott. (Simay Endre István)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.