Méltányos fizetéseket akarnak az egészségügyben, Európában csak mi költünk bérfejlesztésre - mondta az egészségügyi államtitkár. A kocsmázók dobták össze az egészségügyisek béremelésére a pénzt.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@pacsni: Nem kell, hogy EU-s fizetést kapjanak, de tisztességes fizetés járna nekik persze tisztességes munkáért. Viszont cserébe viszlát hálapénz, mert az a legundorítóbb dolog az egészségügyben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Na, de most jelentették be a "ZÁROLÁS"-t! Ami elsősorban az egészségügyet érinti.
A kígyó, a farkába harap, de szép!
lantos
... ez az egész, egy hülye duma! Kinek van ma perspektívája Magyarországon?
Borítékolom: senkinek!
painkiller
@egy orvos aki kulfodon el: Seggfejkém látom te is külföldről osztod az észt.Gyere haza és itt legyen nagy a szád.2 milliós fizetés?Gondolom itthon nem kaptál ekkora hálapénzt mert mi itthon csövik vagyunk nem?Remélem az életedben nem lesz semmi örömed és a családodnak.
miazavalami
@egy orvos aki kulfodon el: Kicsit várok még, hátha... De naiv vagy! Arra várhatsz , hogy itt is olyanok legyenek az orvos fizetések!
entero
@painkiller: Azért látatlanból nem kellett volna jobbikos stílust használnod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.