Az Országgyűlés hétfői ülésnapján Kósa Lajos (Fidesz) interpellációjában a Hajdú-Bét károsultjainak nyújtandó kormányzati segítségről érdeklődött. A Fidesz szerint Bajnai Gordon egy múlt heti eseményen viccelődött a károsultak helyzetével - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Hoppál Péter. Az Együtt2014-PM közölte: a weboldalán válaszol a pártot és Bajnai Gordont érő vádakra, bírálatokra.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Bajnai az egyetlen aki valóban le akarja váltani a Fideszt, és van elképzelése, hogy szárítja ki az oligarchákat (elzárja a pénzcsapot).
Érthető, ha a Fidesz Bajnaival kell és fekszik, hiszen csak Bajnainak van olyan súlya hogy leváltsa az Orbán§Simicska pártot.

Bajnai nagyon intelligensen kezeli ezt a nagyon primitív álló háborút, amit Orbán folytat
ellene a MI pénzünkön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Teljes gőzzel, már öt szóvivővel működik a jobboldali félázsiai fideSS maffia gyűlöletkampánya.
coni
Egy olyan országban vagyunk kénytelenek élni, ahol tömegével tesznek tönkre embereket alattomos rágalmazással, következmények nélkül. Reménykedtünk, hogy ez a korszak lezárult a rendszerváltással, de semmi nem változott, csak a szociális háló szűnt meg.

Annyira együgyű ez a Pesty videó, szerencsétlen károsultak azt se tudják ki, kicsoda, visszhangozzák amit a szájukba adnak.

Egy olyan országban ahol az átlag ember is rendelkezik józan ítélőképességgel, undorodva kapcsolnák ki a videót, de nem tudom nálunk hányan nézték végig???
szepwilly
fossssssssssssssnak a fideSS-s birkak,de nagyon!!!
kukac50
Bevetik Selmeczi nagy tudását. Orbán veszi el a szegényektől a juttatásokat,Ő csökkentette le a közmunkabért,Ők vezettek be 27 adófajtát miért nem azzal dicsekednek, milyen sok pénzt el tudtak venni a szegény rétegtől,miközben a gazdagoknak meg adnak.
Ez a Fidesz kampány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.