Több százan gyűltek össze a budapesti Március 15. téren, hogy tiltakozzanak a trafiktörvényt, illetve a Fidesz trafik-kiosztási politikája ellen. A rendezvényt a Trafik-Károsultak nevű, nemrég alakult civil mozgalom szervezte. Politikusok nem is mondtak beszédet, csak azok az emberek, akik valóban vesztesei a trafik-koncessziók kiosztásának.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Kedves fanok. Egyre kevésbé értem, hogy ennyi ellentmondás, hazudozás, lopás, csalás után, hogy tudjátok még mindig a fideszt és a cigánypávát éltetni. Mégis mi a jó anyámat tudnátok felhozni erre, hogy megvédjétek a focibuzi kistörpét. Annyi de annyi bizonyíték van, most miért nem mentek utcára? Ha a fidesz lop meg csak az rendben van? Ha a fidesz talicskázza a haverjainak a pénzt az rendben van? Már le se tagadják, hogy mit csinálnak, csak feldobnak egy 5letet, hoznak belőle törvényt és kész el vannak tüntetve a nyomok. Erős a kettős mérce kedves fanok. Eláshatjátok magatokat. Majd ha kelletek úgyis telefonálnak a pártházból.
outsider
@sonderkommando: @Hellcat: Egyetértek, nincs mit hozzáfűznöm. Lassan feleslegessé válok itt:)
Hellcat
@outsider: Dehogy leszel felesleges :)
outsider
@sonderkommando: @Hellcat: Thx. Arra gondoltam, hogy nem attól lesz valami igaz, hogy sokan kántálják, ahogy a hazug beszéd sem változik igazzá, mert sokszor elmondják:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.