Több százan gyűltek össze a budapesti Március 15. téren, hogy tiltakozzanak a trafiktörvényt, illetve a Fidesz trafik-kiosztási politikája ellen. A rendezvényt a Trafik-Károsultak nevű, nemrég alakult civil mozgalom szervezte. Politikusok nem is mondtak beszédet, csak azok az emberek, akik valóban vesztesei a trafik-koncessziók kiosztásának.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sonderkommando
Nagyon sajnálom azt a sok kisembert, aki alól egyik pillanatról a másikra húzták ki a talajt lelketlen, kapzsi, csaló, tolvaj fehérgalléros gazdasági bűnözők.
Korábban azt gondoltam, hogy már nincs lejjebb a lopás, rablás, harácsolás lejtőjén, de tévedtem: erre alaposan rácáfoltak a bűnöző fideszesek és a szintén bűnöző cimboráik, rokonaik.
Hellcat
Kedves fanok. Egyre kevésbé értem, hogy ennyi ellentmondás, hazudozás, lopás, csalás után, hogy tudjátok még mindig a fideszt és a cigánypávát éltetni. Mégis mi a jó anyámat tudnátok felhozni erre, hogy megvédjétek a focibuzi kistörpét. Annyi de annyi bizonyíték van, most miért nem mentek utcára? Ha a fidesz lop meg csak az rendben van? Ha a fidesz talicskázza a haverjainak a pénzt az rendben van? Már le se tagadják, hogy mit csinálnak, csak feldobnak egy 5letet, hoznak belőle törvényt és kész el vannak tüntetve a nyomok. Erős a kettős mérce kedves fanok. Eláshatjátok magatokat. Majd ha kelletek úgyis telefonálnak a pártházból.
outsider
@sonderkommando: @Hellcat: Egyetértek, nincs mit hozzáfűznöm. Lassan feleslegessé válok itt:)
Hellcat
@outsider: Dehogy leszel felesleges :)
outsider
@sonderkommando: @Hellcat: Thx. Arra gondoltam, hogy nem attól lesz valami igaz, hogy sokan kántálják, ahogy a hazug beszéd sem változik igazzá, mert sokszor elmondják:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.