Őszre kiderül, hogy Mesterházy Attila vagy Bajnai Gordon áll az ellenzéki összefogás élére - mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke az MR1-Kossuth Rádió műsorában. A volt kormányfő arról is beszélt, nem lesz jelölt, vele ugyanis biztosan nem nyernének.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Hát ezért is ezerszer különb Gyurcsány ennél a kis barna tetűnél, mert Ő ezt belátja. Orbán mikor gondolná ezt így saját magáról?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
töky
Hát ezért is ezerszer különb Gyurcsány ennél a kis barna tetűnél, mert Ő ezt belátja. Orbán mikor gondolná ezt így saját magáról?
keresztapa
Orbán nem indul a 2014-es választáson, saját elhatározásból, de ha a nép kéri rá, akkor esetleg megfontolja.
dr lóherre
@töky: Gyucsány Ferenc miniszterelnök úr egy igazi köz ember, nem ragaszkodik foggal, körömmel a hatalomért.
dr lóherre
@keresztapa: Remélem nem kéri fel ezt a BALTÁS VEZÉRT senki többet. Teljesen hiteltelen f@... lett. Képes lenne kivezetni az EU-ból is, csak, hogy az ö hatalma megmaradjon, undorító.
keresztapa
@dr lóherre: A nép kiszámíthatatlan, még felkéri, hogy jelöltese magát a választáson, mert a pártja is ezt akarja, hogy folytassa miniszterelnöki munkáját.
verőce21
nyerni fog a fidesz 2014-ben is és utána is. Mert itt pár mitugrász veri a tamtamot az senkit sem érdekel. A kutya ugat a karaván halad...

(Egyébként Orbán véleménye Gyurcsányról:
www.youtube.com/watch?v=1fVIWQNlavI )
entero
@töky: Könnyű úgy belátni valamit, hogy tudja, ő egy senki az emberek szemében. Jó kis médiafogás a részéről, vagy legalábbis úgy hiszi. Mi meg csak röhögjük...
töky
@entero: A hülye emberek szemében lehet, hogy ő egy senki. Szememben meg a Magyar Köztársaság volt Miniszterelnöke. Akit tisztelni tudok.
entero
@töky: Felőlem tisztelheted, de ugye tudod, hogy az ország minimum 90 % - át most lehülyézted? Mindegy, az ilyet csak nálam veszik észre...:-))
adrenalink
@entero: tegnap 17:57-re Ne ess túlzásba! Attól, hogy valaki nem alkalmas miniszterelnöknek, még nem jelenti azt, hogy ő eg y senki. Bár, akad kivétel...
töky
@entero: Nem hülyéztem le a 90%-ot. Nem vagytok annyian, még 9% -ot sem tesztek ki.
marlin
@entero:
Látom, megint osztanád, a . . . . . .mit is??
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/947035_539141972790700_1931892269_n.jpg
Viszont annak ellenére, hogy nem @töky: , hanem te nézed, (próbálod)hülyének az embereket, még mindig van némi esélyetek a választási győzelemre, és nem azért mert a "csüngőhasú" megint bohócot csinált magából, hanem azért, mert - és igaza van a Gyurcsánynak - ez(!) az ellenzék nem akar választást nyerni!! (se vele, se nélküle)
lantos
Gyurcsánynak, nem lett volna szabad átadni a kormányzást Bajnainak, aki miatt Orbán 2/3-addal nyerhetett!!!
Az én példaképem Gy.F., Ő egy, politikailag igazán képzett sokdiplomás országlátó!
Sajnálom, hogy lemond most a nyerési lehetőségről!
Pedig, sokunk bizalma rejtezik Benne!
genyó kapitány
Ha az egész politikai elit belátná, hogy egy retek sz@ralak és távolt maradna a politikától én akkor lennék maradéktalanul boldog.
human
@genyó kapitány: Selejt mindig lesz, csak nem mindegy mennyi.
genyó kapitány
@human: Ma pontosan 386 selejt található a parlamentben.
Ennyit kellene eltávolítani.
human
@lantos: Szerintem nagyon jól tette, hogy Bajnainak átadta a stafétát. Bajnai dolga volt a népszerűtlen intézkedések végrehajtása, hogy a világgazdasági válság alatt az ország megálljon a talpán. Gyurcsány talán 2018-ban indulhat újra, de most tényleg többet ártana az ellenzéki összefogásnak, mint használna. Nagyon sokan értettük mit akart mondani az öszödi beszéddel, de összességében nem érdemelte meg az mszp az újraválasztást.
adrenalink
@lantos: Egy kis számtanóra: 1, 2, sok. Gyurcsány még csak 2 diplománál (tanár, közgazdász) tart. Egyébként meg ne akarj a baloldal "entero"-ja lenni...!:-)
lantos
@adrenalink: Talán értenélek, ha tudnám, ki is az az enter!
szaboria1
@lantos: Entero egy kommentelő itt a propin aki fidesz hivő.
lantos
@szaboria1: De ettől ugyebár, én lehetek Gyurcsány pártján?
entero
@töky: Aha, szóval szerinted csak az ország 9% - a nem rajong Gyurcsányért.
töky
@entero: én nem ezt mondtam baszkikám. a 9%-nyi hülye gyerek élteti még ezt a barnát. Te is közéjük tartozol. ( tiltassál ki az elvtársvadászaiddal. )
adrenalink
@lantos: Az enter egy funkciógomb, amit Te is használsz.:-) entero meg egy jobboldali csudabogár, majd megismered:))))
lantos
@adrenalink: Én, csak entert, vagy ott az o is, na, megnézem!
entero
@töky: Már miért tiltatnálak ki? Elég lesz az is, hogy 2014 - ben nyer a Fidesz. Hatalmasat tévedsz te azzal a 9 % - oddal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.