Orbán Viktor a kormány jövőbeli terveiről és a trafik-ügyről is beszélt szokásos pénteki rádió interjújában.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Mikor, majd ha kegyes fényességed úgy gondolja, azaz 50 év titkosítás után?
Remélem, hogy jövő ilyenkor, a bukta után már a farodban lesz a zabszem miatta.
Tootsy
@A Tündik bündije: Te Kedves es segito blogolo: kerlek szepen (mert szerintem Te jol ismered a reszleteket) hogy is van ez? Engem egy masik oldalon jol lebaltaztak, hogy igenis a trafikpalyazat teljesen nyilvanos volt (gondolom, csak a meghirdetese), mit gondolok en, nincsen itten semmi mutyi, oszoljunk kerem,...Jo, ha viszont nyilvanos volt, akkor a sajto miert allitja, hogy csak 3 baloldali trafikos lesz, de abbol is egy fideszes, es valaki bemasolt egy linket a nyertesek pontos listajarol,... Akkor az orban most mit is akar majd "idoben " nyilvannossagra hozni? Es honnan lett hirtelen tobbszaz baloldali nyertes? Vagy nem is titkositottak le a nyertesek listajat? Mi ez az egesz? Kihagyott az oreg egy graz-i kezelest, vagy csak siman elgurultak a bogyoi?
A Tündik bündije
@Tootsy: Nem lehet nyilvános, mivel egyértelművé tették vagy két hete, hogy nem hozzák nyilvánosságra, ilyen egyszerű :-)
Az már más kérdés, honnan tudja ez a csüngőhasú, hogy - idézem - "több száz baloldali trafikos nyert." Kötelező volt feltüntetni a pályázaton? Vagy mégis műkszik az a nem létező kolbászov-lista?
human
Hangfelvétel készült! Mit lehet ezen még magyarázni?
Tootsy
Ja, igy most mar ertem!!! orban biztos azert latta ugy, hogy sok szaz baloldali nyertes is van a listan, mert szinte minden fideSS-es KISZ-eskent kezdte, mint o is, es o meg ezeket a kaderlapokat lathatta az illetok neve mellett,... Igy mar vilagos,...:o))
zipper
Figyeldf a kis trükköst: - " ha eljön az idő..." - olyan 80 év múlva...csak türelem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.