Bírálta a magyar jogrend 2010 óta lezajlott átalakítását a Human Rights Watch (HRW) jogvédő szervezet csütörtökön kiadott, Magyarországgal foglalkozó jelentésében, uniós nyomásgyakorlást javasolva annak érdekében, hogy a magyar jogrendszer ismét megfeleljen az ország nemzetközi kötelezettségeinek.

Az emberi jogi szervezet már január 31-i éves jelentésében is bírálta az új magyar alaptörvény eredményezte változásokat, majd március 12-én egy brüsszeli közleményben az Alkotmánybíróság jogköreinek korlátozását kifogásolta.

A HRW honlapjára most feltett 29 oldalas - Téves úton az emberi jogok terén: Az új Alaptörvény és egyéb jogszabály-módosítások hatásának elemzése Magyarországon című - dokumentum elsősorban a hatalom ellenőrizhetőségének gyengítésével, a médiaszabadságba való beavatkozással és az emberi jogok biztosította védelem aláásásával vádolja a kormányt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
úgyse ébred fel, meg különben is húzza a valagát minden nyilvános szerepléstől, mert a népszerűsége is csak hazugság szerintem, ahogy az általa képviselt cigólogika is.
Tootsy
@pbalage: Erdekes modon a nepszerusegi mutatoit mindig csak o hangoztatja, es mindig 2/3-kent, pedig az csak epphogy tul volt a felen, az 52.7 % -os vegzettseggel... Hol van ez a ketharmadtol? Csak nem rozsacska adta a matekorakat, amiken felcsippentette ezt a tudast?
mariaberta
Szerintem éppen ellenkezőleg, szép álmokat kívánva neki.
kata53
Inkább légy csipke vikike és aludj száz évig...tovább is alhatsz. Az egész világ örülne neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.