Összesen 1174 állami ingatlannak ingyenes önkormányzati tulajdonba adásáról nyújtott be törvényjavaslatot a parlamentnek Pintér Sándor belügyminiszter. A listán minden megyéből szerepelnek települések Bácsalmástól Zalaszabarig, Budapesten 264 ingatlan cserélhet gazdát. "A törvényjavaslat ezen része az önkormányzatok jogszabályba foglalt feladatainak, valamint az egyházak hitéleti és közösségi szerepének hatékonyabb ellátására irányul" - áll az indoklásban. A belügyminiszter olyan sportlétesítmények átadásáról is rendelkezik, amelyek önkormányzati tulajdonban álló ingatlanokon PPP beruházások keretében épültek fel. Cél az is, hogy egyes ingatlanok a Római Katolikus Egyház, a Zirci Ciszterci Apátság, valamint a Magyar Cserkész szövetség korábbi igénylésének megfelelően térítésmentesen átadásra kerüljenek.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
" ingyenes önkormányzati tulajdonba adásáról nyújtott be törvényjavaslatot a parlamentnek Pintér Sándor belügyminiszter"
--gondolom a sajátjait osztogatja !:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.