Bajnai Gordon elszánta magát, hogy újra az ország miniszterelnöke legyen 2014-től. Ha nehezen is megy, vegyük ezt a szándékát komolyan, és nézzük meg röviden, kit kapnánk, ha Bajnaira tennénk a voksainkat. Kicsoda tehát Bajnai Gordon?Először is: a múlt embere, méghozzá a posztkommunista múlté. Politikusi pályafutása a Kommunista Ifjúsági Szövetségben, a KISZ-ben kezdődött, több évtizedes kapcsolata Gyurcsány Ferenccel is innen eredeztethető – a pártállami diktatúra vezető köreiből jöttek mindketten. Bajnai és Gyurcsány a rendszerváltás idején a Creditum Kft.-ben együtt dolgoztak a párt- és KISZ-, valamint szakszervezeti vagyon felosztásában és átmentésében, szoros együttműködésben az MSZP-s Kiss Péterrel. Bajnai és Gyurcsány útjai 2006-ban ismét összeértek, Bajnai miniszteri és kormánybiztosi pozíciókat vállalt Gyurcsány Ferenc első és második kormányában, s túlzás nélkül mondhatjuk, hogy szinte miniszterhelyettesi funkciót töltött be. Miniszterhelyettesit abban a kormányban,...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Orbán Viktor elszánta magát, hogy újra az ország miniszterelnöke legyen 2014-től. Ha nehezen is megy, vegyük ezt a szándékát komolyan, és nézzük meg röviden, kit kapnánk, ha Orbánra tennénk a voksainkat. Kicsoda tehát Orbán Viktor? Először is: a múlt embere, méghozzá a posztkommunista múlté. Politikusi pályafutása a Kommunista Ifjúsági Szövetségben, a KISZ-ben kezdődött, több évtizedes kapcsolata Gyurcsány Ferenccel is innen eredeztethető – a pártállami diktatúra vezető köreiből jöttek mindketten.
Orbán Viktor küldött ember, méghozzá a globális pénzügyi, gazdasági és politikai körök embere. (Hozzáteszem, miként barátja, Simicska Lajos is az.) Orbánt egyszerűen „kitalálták.”
Orbánnal újra megkapnánk a reinkarnálódott Rákosi Mátyást. Ezt szeretnénk? Ezt akarjuk? S végül Orbán Viktor egy erkölcsileg erősen kifogásolható, morálisan hideg ember. Miért is?
Többek között: mindenben parírozott az oligarchiáknak, amelyek eladósítják és tönkreteszik az országot; nem szólt semmit, nem tiltakozott és nem mondott le erkölcsi okokból, amikor a rendőrök kegyetlen brutalitással agyonvertek egy kihallgatásra beszállított személyt, lábbal tiporva az emberi és állampolgári jogokat. (Igaz, utólag vitt virágot és elhatárolódott az elkövetőktől, de csak miután már noszogatták).

Nézzenek oda! Csak a neveket kell lecserélni kedves Fricz és minden stimmel. Nem fura? Vagy te is trafikért hajtasz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@Horizont: És valójában ki a helyettese orbannak? Mindenki tudja ,hogy miféle szélhámos!!
Nauta
@kkalman: Csak egy hüjje fideSS-es önánytérba sz@ró !
zipper
Tehát akkor ennyit az mno nevű röpcéduláról.
lantos
Jómagam, mindig Gyurcsányt pártoltam, Ő egy dinamikus, többdiplomás, mindenre, kifejezetten jól reagáló, rendkívüli politikus alkat!
Sajnos, amikor átadta a kormányzást Bajnainak, szét is esett az MSZP!
Ezért úgy vélem, kizárólag Bajnai tehet arról, hogy Orbánék 2/3-addal nyertek!
Mi lenne hát, ha újra Bajnai jönne?
Talán már maga a hír is, Orbánék 2/3-ad fölötti nyerését biztosítaná?
rokker33
@lantos: De kinek a hibájából esett szét az Mszp??Emlékszel még az Őszödi beszédre és utána Okt 23???
Minden ami most van azt csak is Medgyessynek Gyurcsánynak Orbánnak meg az elmúlt éveknek köszönhetjük.Bajnai tette amit tennie kellett.1 évig csend és nyugalom volt jó nem volt tökéletes az élet de nem volt annyira rossz mint most!Gyurcsány meg kb annyit ér mint Orbán!Ő is hatalom éhes!És szerinted mennyi rá az esély hogy 2/3 a lesz a Fidesznek???Már a nyerési esélyük is egyre jobban csökken!
zipper
@lantos: "Sajnos, amikor átadta a kormányzást Bajnainak, szét is esett az MSZP!"

Mentsd el magadnak : - Bajnai nem volt az Mszp tagja, amúgy meg nem a kormánynak kell összetartania az Mszp-t, van annak vezetése is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.